Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/12/2021 20:32:07


    Επισκέπτες Online: 964


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Φωκίων Φουντουκίδης: «Για πρώτη φορά αυτό που έχει σημασία είναι η Τρίτη δύναμη, που θα προστατεύσει τη χώρα»
15-01-2015
Φωκίων Φουντουκίδης: «Για πρώτη φορά αυτό που έχει σημασία είναι η Τρίτη δύναμη, που θα προστατεύσει τη χώρα»


«Για πρώτη φορά αυτό που έχει σημασία είναι η Τρίτη δύναμη. Η Τρίτη δύναμη που θα προστατεύσει τη χώρα», τόνισε σε συνέντευξη του στην Βεργίνα τηλεόραση και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τζόρμπα ο υποψήφιος με το «Ποτάμι στην Β’ Θεσσαλονίκης δημοσιογράφος Φωκίων Φουντουκίδης:

Θα συνεργαστούμε με όποιον ή όποιους επιβάλει το εθνικό συμφέρον. 

Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη. 

Με δυνατό Ποτάμι στις 26 του μήνα θα έχουμε μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία. Δεν θα πάμε από εκλογές σε εκλογές,  δεν θα καταστρέψουμε τη χώρα για να κάνει ένα κόμμα το 33%, 35%. 

Το Ποτάμι δεν θα δεχτεί να είναι σε μια κυβέρνηση του 35%, μια κυβέρνηση κομματικών υπαλλήλων. 

Και η διαπραγμάτευση δεν θα είναι «τόσους εσύ – τόσους εγώ». Το Ποτάμι χωρίς να έχει το άγχος να έχει δικούς του υπουργούς, δικούς του αντιπροέδρους, θα έχει λυμένα τα χέρια του για μια πατριωτική πρόταση. Αν είχαμε αγωνία να βολευτούμε εμείς με κάποια υπουργεία, θα κάναμε μια συντηρητική πρόταση. Αλλά εμείς σκεφτόμαστε πατριωτικά και θα προσπαθήσουμε να υπάρξει μια νέα μεγάλη κοινοβουλευτική και κοινωνική πλειοψηφία. Γιατί αυτός ο τόπος δεν αλλάζει ούτε με «30% δεξιά», ούτε με «30% αριστερά». Χρειάζονται μικρές και μεγάλες συμμαχίες και μια νέα κοινωνική πλειοψηφία. 

Η συγκυβέρνηση δεν έκανε τις μεγάλες αλλαγές - δεν διαπραγματεύθηκε – υπηρέτησε τους φίλους της και συγκεκριμένα συμφέροντα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί με ανευθυνότητα. Δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και απλώς αυτοσχεδιάζουν και λένε άλλα στην Ευρώπη άλλα στην Ελλάδα, άλλα στους εργάτες άλλα στους επιχειρηματίες».  
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium