Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/4/2024 19:05:18

Επισκέπτες Online: 904


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ - ΝΤΙΝΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ
17-12-2010
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ - ΝΤΙΝΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ
 
Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

Από την πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Λυκουρέντζου - Ντίνα Βαρβάρα, λάβαμε την παρακάτω επιστολή, η οποία είναι η απάντηση στο δελτίου τύπου που έστειλε στο lagadas.net ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Αναστασιάδης σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑΛ.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το δελτίο τύπου http://www.lagadas.net/index.php?act=viewProd&productId=550


Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη και προς ενημέρωση του κοινού:
Ο κ. Αναστασιάδης παραπληροφορεί εσκεμμένα τον κόσμο του Λαγκαδά. Η υποτιθέμενη αδιαφορία μου ως Προέδρου της επιχείρησης για τις πληρωμές της ΔΕΗ μόνο αδιαφορία δεν είναι. Αντιθέτως στη διάρκεια των 10 μηνών της προεδρίας μου η ΔΕΥΑΛ έχει πληρώσει περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη χρονιά, τόσο επί Δημαρχίας Καραγιάννη όσο και επί δημαρχίας Κωνσταντινίδη.
Θα ήθελα να ενημερώσω τον συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αναστασιάδη να μη βιάζεται. Δήμαρχος θα είναι από 1/1/2011, όπως ορίζει ο νόμος. Μέχρι τότε, απλώς αναρωτιέμαι εάν τα πρώτα δείγματα γραφής του είναι και αυτά που θα βιώσουμε, ως Δημότες Λαγκαδά τα επόμενα 3,5 χρόνια.. Λέει ότι κατορθώσαμε να μαζέψουμε 25.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΛ. Πώς είναι αλήθεια; Μήπως έβγαλε ο ίδιος και η παράταξή του πανέρι;
Επειδή μας ακούει ο κόσμος, να πληροφορήσουμε ότι ο Προηγούμενος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ είχε να πληρωθεί δύο μήνες για τις υπηρεσίες του ως Προέδρου. Εγώ προσωπικά δεν είχα πληρωθεί για περισσότερους από 8 μήνες, όπως και πολλοί από τους εργαζόμενούς μας.
Όμως επί δικής μου θητείας πληρώθηκαν 100% οι ασφαλιστικές εισφορές, η εφορία και η ΔΕΥΑΛ είναι πλήρως ενήμερη προς όλους τους φορείς. Εμείς και εγώ προσωπικά ουδέποτε υποθηκεύσαμε το μέλλον της επιχείρησης, αφήνοντας απλήρωτες ασφαλιστικές εισφορές και εισπράττοντας μόνο τη δικιά μας αμοιβή. Πράξαμε το ακριβώς αντίθετο αγαπητέ κύριε Συνάδελφε και μελλοντικέ Δήμαρχε Λαγκαδά.
Για να ξαναγυρίσουμε στη ΔΕΗ. Ελπίζω, αναλαμβάνοντας έργο η νέα διοίκηση του κ. Αναστασιάδη να μπορεί να πληρώνει 543.000 ευρώ το χρόνο στη ΔΕΗ, χωρίς να χρειαστεί να αυξήσει την τιμή του νερού, όπως έκανα εγώ, αλλά και όλες οι διοικήσεις της ΔΕΥΑΛ την τρέχουσα τετραετία. Και για να τον πληροφορήσουμε, επειδή βιάζεται μάλλον να δημιουργήσει εντυπώσεις, την εβδομάδα που μόλις ολοκληρώθηκε, η ΔΕΥΑΛ πλήρωσε στη ΔΕΗ 30.000 ευρώ. Δεν περιμέναμε τον κ. Αναστασιάδη να μας υποδείξει πώς θα λειτουργήσουμε. Θέτουμε προτεραιότητες και αυτές υλοποιούμε ως διοίκηση. Ο κ. Αναστασιάδης, τον οποίο την πρώτη Κυριακή των εκλογών τίμησε το 26% των ψηφισάντων συνδημοτών μας, θα έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει την πολιτική του από τις αρχές της νέας χρονιάς. Καλή επιτυχία του ευχόμαστε, για το καλό του τόπου μας.

Για τη ΔΕΥΑΛ
Η πρόεδρος
Λυκουρέτζου - Ντίνα Βαρβάρα 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium