Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/5/2022 08:12:35
    Επισκέπτες Online: 440


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


"ΚΑΛΠΑΖΕΙ" Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
17-01-2015
"ΚΑΛΠΑΖΕΙ" Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

 

«Τι βουλευτές αλήθεια έχει ανάγκη η χώρα;»

Όλα  τα σχόλια και  οι εικόνες είναι για μία ακόμη φορά  υπέρ του Σάββα Αναστασιάδη.

Κι όμως υπάρχει ένας βουλευτής που ο κόσμος θέλει να ακούει και να βλέπει!

Δεν έλειπε κανείς. Περισσότερα από 1000 άτομα παρακολούθησαν την Κεντρική ομιλία  του Βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη στο ΚΟΡΩΝΕΙΑ PALACE την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 20:30 το βράδυ. 

Αρκετά νωρίτερα πριν από την προγραμματισμένη ώρα της ομιλίας, άρχισε η προσέλευση του κόσμου, για να υποδεχθούν και να ακούσουν τον δικό τους Βουλευτή, τον άνθρωπο που στήριξαν από τα  πρώτα του βήματα στην πολιτική και τον στηρίζουν μέχρι σήμερα, τον Σάββα Αναστασιάδη.


Κατέφθασαν και οι πολιτικοί του φίλοι, o Δήμαρχος Λαγκαδά, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Παππάς και Ταχμαζίδης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο αγαπημένος φίλος του και συμπαραστάτης στον προεκλογικό του αγώνα κ. Σάββας Καλεντερίδης,  συγχωριανοί, παιδικοί φίλοι, συνεργάτες  και πολίτες από τους γύρω Δήμους.

Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, ξεχείλιζε από αισιοδοξία, ελπίδα και παλμό γιατί όσοι ήταν εκεί τον ξέρουν καλά, τον εμπιστεύονται και έχουν ανάγκη από την επικοινωνία μαζί του.  Και πάνω από όλα  τον στηρίζουν.

Η θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν και η μεγάλη προσέλευσή τους από όλο το Δήμο, δεν μπορούσαν παρά να συγκινήσουν τον Βουλευτή.

Η φόρτιση ήταν ολοφάνερη στο  πρόσωπό και στις κουβέντες του  Σάββα Αναστασιάδη. Η  ευθύνη που έχει  απέναντί τους είναι μεγάλη.

Εκεί στο κοινοβούλιο που τον στέλνουν με την ψήφο τους περιμένουν πολλά.

θέλουν ο άνθρωπος που τους λέει την αλήθεια, να αλλάξει κάπως τα πράγματα, να είναι πιο δίκαια, να μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.

Ο Βουλευτής ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του συνοδευόμενος από δυνατά χειροκροτήματα.  Ξεκίνησε αναλύοντας όλα όσα οδήγησαν τη Χώρα στις εκλογές.

Τόνισε για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την Κυβέρνηση ώστε να υπάρξει συμφωνία με την Τρόϊκα για να μπορέσει η Χώρα να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα. Μίλησε για σημαντικά πράγματα που έγιναν από την Κυβέρνηση Σαμαρά με προοπτική να βγούμε από το μνημόνιο.

Για την αντιπολίτευση και τη στάση της ήταν ιδιαίτερα καυστικός λέγοντας ότι η είναι ψέματα όσα υπόσχεται και ότι είναι απαράδεκτο την ώρα που η Χώρα μας είχε παρουσιάσει βελτίωση σε πολλούς τομείς, να χρησιμοποιήσει την εκλογή του Προέδρου για να πάμε σε πρόωρες εκλογές. Είναι στάση ανεύθυνη και ανώριμη.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

κ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 

 

"Ευχαριστώ πολύ που είστε όλοι εδώ σήμερα. Σας άφησα τελευταίους γιατί εμείς γνωριζόμαστε καλά, γιατί  χωρίς πολλά λόγια, με μία ματιά καταλαβαίνουμε πολλά…. νιώθω και είμαι ένας από εσάς, δεν διαφέρουμε σε τίποτε…. η ευθύνη που έχω είναι μεγαλύτερη".

Ο Βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης  εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην ανεύθυνη στάση  του ΣΥΡΙΖΑ και τις επιπτώσεις που θα έχει η Χώρα αν βρεθεί στην εξουσία λέγοντας:

«Όμως ταυτόχρονα έχουμε υποχρέωση και καθήκον να επισημάνουμε τους κινδύνους που βρίσκονται προ των θυρών για την πατρίδα και το έθνος.

Αυτούς μπορούμε και πρέπει να τους αποφύγουμε με την ψήφο μας. Για τους δύσπιστους, για κείνους που έχουν πίκρα και ίσως δικαιολογημένα παράπονα από την Κυβέρνηση, για κείνους που πιστεύουν ότι η κυβέρνησή μας ήταν μία κακή κυβέρνηση, έχω να πω ότι εύχομαι να μην γνωρίσουν την πραγματικά κακή κυβέρνηση.

Την κυβέρνηση που αν ο μη γένοιτο βρεθεί στην εξουσία ο  ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει τη Χώρα και τους πολίτες στα τάρταρα».

Επίσης μίλησε για πολιτικό ανταρτοπόλεμο από μέρους της αντιπολίτευσης εναντίον του κράτους και της κυβέρνησης επί δύο χρόνια. «Έκαναν στείρα αντιπολίτευση» είπε χαρακτηριστικά.

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium