Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/5/2022 07:25:44
    Επισκέπτες Online: 392


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Κατερίνα Μάρκου: «Το κράτος να στηρίξει πραγματικά τους αγρότες»
18-01-2015
Κατερίνα Μάρκου: «Το κράτος να στηρίξει πραγματικά τους αγρότες»


«Το κράτος πρέπει να στηρίξει τους αγρότες και να μην τους αντιμετωπίζει ως κλέφτες» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής με το «Ποτάμι» στη Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του
ALPHA «Πρωινή Ενημέρωσh» και το δημοσιογράφο, Σπύρο Χαριτάτο.

«Οι εφαρμοζόμενες πολιτικές δεν ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα» σημείωσε η κ. Μάρκου και συμπλήρωσε: «Πρέπει να ενισχυθεί η κτηνοτροφία, η αλιεία και η γεωργία. Να αντιμετωπίσουμε τα θέματα των αγροτών, οι οποίοι παλεύουν με τις κλιματικές συνθήκες, έχοντας τον έναν χρόνο δουλειά και τον άλλο όχι».

Η πρώην βουλευτής σημείωσε μεταξύ άλλων ότι: «η Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης είναι μια ανομοιογενής περιφέρεια με πάρα πολλά προβλήματα. Αν ξεκινήσουμε από τη Βιομηχανική ζώνη, στη συνέχεια να κατέβουμε στο Καλοχώρι, να πάμε στη Μηχανιώνα με τους αλιείς και σε όλη την περιοχή, eίναι μία από τις λίγες Περιφέρειες στην Ελλάδα με πολλά και ιδιαίτερα προβλήματα».

Σε σχετική ερώτηση τηλεθεατών «τι θα γίνει μετά τις εκλογές της 26ης Ιανουαρίου» η κ. Μάρκου απάντησε: « Το Ποτάμι μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης. Να βάλει τα δυο μεγάλα κόμματα, τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ στο τραπέζι για να συζητήσουμε για το χρέος που αυτή τη στιγμή είναι το βασικότερο θέμα μας. Το χρέος αφορά όλη την Ελλάδα. Το Ποτάμι μπορεί και θέλει να συμβάλει θετικά. Να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Τα δανεικά δεν είναι η λύση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο εθνικό θέμα από την οικονομική εξάρτηση της πατρίδας μας, διότι αυτό δεν μας αφήνει να χειριστούμε τα άλλα εθνικά θέματα, ως πραγματικά εθνικά. Το Ποτάμι μπορεί να συμβάλει σε πραγματικές και ουσιαστικές λύσεις».

 

Η υποψήφια στη Β’ Θεσσαλονίκης είπε επίσης πως: «Για να γυρίσει ρότα το ευρωπαϊκό καράβι δεν χρειάζεται να έχουμε συνεχώς φωνές και καταγγελίες. Θέλουμε ανθρώπους που να ξέρουν από διπλωματία και να χτίζουν συμμαχίες. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα παρόντες και πρωτεργάτες και όχι ουραγοί και επαίτες. Να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα και η φορολογική σταθερότητα, πράγμα που δεν είναι εφικτό στην παρούσα φάση».
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium