Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/5/2024 02:57:41Επισκέπτες Online: 382


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Στην Αγια Τριάδα μίλησε ο Σάββας Αναστασιάδης
21-01-2015
Στην Αγια Τριάδα μίλησε ο Σάββας Αναστασιάδης
 

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση του κόσμου στην  Κεντρική ομιλία  του Σάββα Αναστασιάδη στο Ξενοδοχείο SUN BEACH (Αγία Τριάδα)!

Ήταν από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν γίνει στο Δήμο Θερμαϊκού όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε παλμό και ενθουσιασμό του κόσμου. Ήταν όλοι εκεί οι φίλοι και υποστηρικτές που επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Σάββα Αναστασιάδη. Ήταν εκεί και ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο Προπονητής του ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης, ο Σάββας Καλεντερίδης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων κ.α.


Τον Βουλευτή προλόγισε ο επιστήθιος φίλος του Σάββας Καλεντερίδης φανερά φορτισμένος, ο οποίος επισήμανε στους παρευρισκόμενους ότι είναι αδήριτη ανάγκη για τον τόπο να εκλεγεί ξανά βουλευτής ο Σάββας Αναστασιάδης. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Σάββας Αναστασιάδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, στη διάρκεια της μεστής ομιλίας του αναφέρθηκε στα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει  η Χώρα μας και στα γεγονότα  που είναι σε εξέλιξη.

Ο Σάββας Αναστασιάδης μεταξύ άλλων τόνισε: «Σε αυτές τις εκλογές έχουμε έναν ιδεολογικό πόλεμο. Μια μάχη δύο κόσμων. Ή θα επικρατήσει η Ευρωπαϊκή προοπτική ή θα γυρίσουμε δεκαετίες πίσω. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στην πολιτική σταθερότητα που  τη δεδομένη στιγμή είναι απαραίτητη για τη Χώρα λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι να βγούμε από το τούνελ, αρκεί να έχουμε πολιτική σταθερότητα και οι ευρωπαίοι εταίροι να έχουν σοβαρούς συνομιλητές που πιστεύουν στο ευρωπαϊκό ιδεώδες».

Στο τέλος αναφέρθηκε στα προσωπικά του στίγματα ως Βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά το Κοινοβουλευτικό του έργο, καθώς και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που έκανε για την  Περιφέρειά του και  τον τόπο μας. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium