Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/6/2024 09:36:40Επισκέπτες Online: 621


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
21-01-2015
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ


Πληθώρα θεμάτων χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εικοσιτέσσερα θέματα να εισηγηθούν, να μελετηθούν, να συζητηθούν, να ψηφιστούν. Θεωρούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσουν όλοι οι σύμβουλοι με νηφαλιότητα και ενδιαφέρον τόσα θέματα και μάλιστα με άλλα έξι-επτά θέματα εκτός ημερησίας διατάξεως και κάποιες ενημερώσεις, ερωτήσεις και επερωτήσεις. Ιδιαίτερα όταν η βιασύνη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Δεργιανλή να τελειώνουνε γρήγορα, χωρίς να προλάβουν να ολοκληρώσουν τις σκέψεις τους οι σύμβουλοι, είναι φοβερά δύσκολο και μειωτικό για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε τρεις ώρες δεν μπορούν να λυθούν τριάντα θέματα!!!


Εξαιτίας αυτής της βιασύνης του πρόεδρου, και της τακτικής του να διακόπτει ή να μην επιτρέπει να μιλούν στο Συμβούλιο άνθρωποι που έχουν λόγο, άποψη και καθήκον, χθες άναψαν τα αίματα όταν ο κ. Τρύφων Τσομπάνης, εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και ίσως ο μόνος τοπικός σύμβουλος που μιλάει, αλλά και μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΛ, ζήτησε να μιλήσει επί του προϋπολογισμού της επιχείρησης. Πάνω που άρχισε να λέει κάποιες αλήθειες που ενοχλούσαν μερικούς, ο κ. Δεργιανλής του αφαίρεσε τον λόγο με την αιτιολογία ότι κάποιοι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης με πρώτο τον πρώην δήμαρχο, σηκώθηκαν να αποχωρήσουν γιατί κουράστηκαν. Είναι πραγματικά απορίας άξιο, γιατί όταν κουράζεται και αποχωρεί ο πρώην Δήμαρχος ή όταν κάποιοι θεριακλήδες θέλουν να καπνίσουν, θα πρέπει να διακόπτεται το συμβούλιο; Και τι είπε άραγε ο κ.Τσομπάνης που ενόχλησε τον κ.Δεργιανλή; Ισα-ίσα που περιέγραψε την τραγική κατάσταση της ΔΗΚΕΛ, και τα βαρβάτα φέσια που άφησε η τέως διοίκηση και καλείται να πληρώσει η νέα.

Αντί λοιπόν να πουν κι ευχαριστώ, γιατί αφού δεν έχουν άλλοι το κουράγιο να ομολογήσουν την κατάσταση, αναγκάζεται να τα λέει η ελάσσων αντιπολίτευση, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δημιουργεί και οξύτητες. Ποιόν θέλει να καλύψει; Πάντως περιμένουμε εναγωνίως μια ενημέρωση και για τη ΔΗΚΕΛ αλλά και την ΥΚΠΑΠ, για την κατάσταση που παρέλαβε η νέα διοίκηση. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium