Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/5/2022 14:37:52
    Επισκέπτες Online: 552


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σαμαράς: "Γιατί επέλεξα την έδρα στη Μεσσηνία κι όχι στη Β' Θεσσαλονίκης"
27-01-2015
Σαμαράς: "Γιατί επέλεξα την έδρα στη Μεσσηνία κι όχι στη Β' Θεσσαλονίκης"


Την έδρα στη Μεσσηνία επέλεξε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ανακουφίζοντας έτσι τους χιλιάδες πολίτες της Β' Θεσσαλονίκης που στήριξαν τον Σάββα Αναστασιάδη. Σε ανοιχτή του επιστολή ο κ. Σαμαράς προς τους δημότες της Μεσσηνίας τους ευχαριστεί για τη στήριξη στη δύσκολη μάχη, ενώ πλέκει και το εγκώμιο του Γιάννη Λαμπρόπουλου, ο οποίος ακολουθεί σε ψήφους στη Μεσσηνία χωρίς όμως να εκλέγεται μετά από χρόνια.

 

Αναλυτικά η επιστολή

"Αγαπητοί συμπατριώτες,

Σας ευχαριστώ όλες και όλους, από την καρδιά μου για τη στήριξη που μου δώσατε σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

Σας ευχαριστώ, πάνω απ’ όλα, για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλετε όλα αυτά τα χρόνια. Σας βεβαιώνω πως, ό,τι έχουμε πει ισχύει στο ακέραιο. Ήταν και είναι δέσμευσή μου να βάζω πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον. Όπως ήταν και είναι δέσμευσή μου να είμαι πάντα κοντά σας.

Γι’ αυτό επέλεξα να είμαι και πάλι βουλευτής Μεσσηνίας, όπως εσείς αποφασίζετε εδώ και χρόνια. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, με έκανε και με κάνει περήφανο. Με δέσμευε και με δεσμεύει σ’ ένα διαρκή αγώνα για την Πατρίδα μας, για τη Μεσσηνία που όλοι αγαπούμε.

Θέλω όμως να εξάρω και τους αγώνες που έδωσε ο εκλεκτός συνάδελφος Γιάννης Λαμπρόπουλος. Τίμησα και τιμώ την προσφορά του στη Παράταξη, το δημόσιο βίο, την Πατρίδα μας. Υπηρέτησε με αποτελεσματικότητα και ευθύνη τα δημόσια αξιώματα που ανέλαβε. Νοιάστηκε και νοιάζεται για το καλό της Παράταξής μας, αλλά και της ιδιαίτερης Πατρίδας μας, της Μεσσηνίας. Ήταν και είναι παρών σε όλους τους κοινούς μας αγώνες.

Εγγυώμαι ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία. Εγγυώμαι ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να διαδραματίζει τον ιστορικό της ρόλο.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας"


Η απάντηση Λαμπρόπουλου

Ταυτόχρονα, με ανοιχτή επιστολή του στους Μεσσήνιους, ο κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, τους ευχαριστεί που τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους σε όλη την Πελοπόννησο, τονίζοντας ωστόσο ότι «Η παράταξη στη Μεσσηνία δεν θα έχει τον εκπρόσωπό σας».

«Ο δικός σας άνθρωπος, που έδινε μάχες, που στήριξε τη Μεσσηνία, που αγωνιζόταν για τα προβλήματά της, δεν θα είναι στη Βουλή, παρά τη θέλησή σας», επισημαίνει ο κ. Λαμπρόπουλος και προσθέτει «Στη Βουλή η Μεσσηνία θα εκπροσωπείται από τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές της Αριστεράς και δεν θα υπάρχει ο βουλευτής της φιλελεύθερης παράταξης να ελέγχει την κυβέρνηση, να κάνει ερωτήσεις, να ενδιαφέρεται για τον νομό, να τρέχει και να αγωνίζεται για τα προβλήματά σας, να είναι παρών στα γεγονότα, στις εορτές, στις εκδηλώσεις. Δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση στον νομό. Πρωτάκουστο!»

Τέλος, υπογραμμίζει: "Θα εξακολουθήσω να είμαι ο δικός σας άνθρωπος. Δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν. Μαζί θα συνεχίσουμε για τη Μεσσηνία μας".


 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium