Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/12/2021 19:41:46


    Επισκέπτες Online: 661


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Μάθετε TRX - «η μόδα του ιμάντα» στο αθλητικό κέντρο "ΤITANES"
12-02-2015
Μάθετε TRX - «η μόδα του ιμάντα» στο αθλητικό κέντρο "ΤITANES"


Ιδιαίτερα δημοφιλής άσκηση γυμναστικής αποδεικνύεται το TRX στο αθλητικό κέντρο "TITANES" στα Λαγυνά, όπου με τη βοήθεια ενός ιμάντα γυμνάζεται ομοιόμορφα όλο το σώμα.

Είναι, δηλαδή, ένας τύπος άσκησης που χρησιμοποιεί τη βαρύτητα και το βάρος του σώματός σας, με σκοπό να αναπτύξετε δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, σταθερότητα κορμού και αρθρώσεων και συντονισμό, αυξάνοντας την οστική μάζα και αποφεύγοντας κακώσεις και τραυματισμούς.

Τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του TRX είναι πολλά. Ανεξάρτητα προπονητικών στόχων, το TRX μπορεί να βοηθήσει αφού ελαχιστοποιεί το χρόνο άσκησης, δουλεύοντας όλο το σώμα και εναλλάσσοντας ασκήσεις σε δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να βελτιώσετε το μυϊκό σας σύστημα και σε δύναμη και σε μέγεθος, γυμνάζοντας το σώμα σας με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει. Ακόμη ένα πλεονέκτημα του TRX είναι ότι χρησιμοποιείτε το βάρος του σώματός σας για να ρυθμίσετε την ένταση της άσκησης, απλά περπατώντας κοντά ή μακριά από το σημείο προβολής του TRX στο έδαφος. Βοηθάει τέλος και στη διατήρηση της οστικής μάζας. Ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών, εκτοξεύοντας στα ύψη το μεταβολισμό.

Στο αθλητικό κέντρο "TITANES" έχετε τη δυνατότητα να κάνετε TRX είτε σε γκρουπ έως 4 ατόμων είτε μεμονωμένα με τη βοήθεια personal trainer, ο οποίος θα σας καθοδηγεί σε όλες σας τις κινήσεις. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και τα μαθήματα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα με ωριαία διάρκεια το καθένα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε με μία επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο "TITANES" στα Λαγυνά (στροφή Κακαρόνα) ή με ένα τηλεφώνημα στον υπεύθυνο Γιάννη Τερσενίδη τηλ. 6985 12 12 14.

Παράλληλα, στο αθλητικό κέντρο διδάσκονται TAE-BO, CROSSFIT, AEROBIC, KICK BOXING, YOGA - PILATES, μοντέρνος χορός κ.α. σε ένα καινούργιο και διαμορφωμένο χώρο. Λειτουργούν τμήματα όλων των ηλικιών. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium