Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/3/2024 15:15:01Επισκέπτες Online: 456


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΗΛΙΑ ΤΖΑΓΓΑΝΑ ΣΤΟΝ Κ. ΤΣΟΜΠΑΝΗ
17-02-2015
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΗΛΙΑ ΤΖΑΓΓΑΝΑ ΣΤΟΝ Κ. ΤΣΟΜΠΑΝΗ


Απάντηση στο θέμα: "Η απάντηση του Τρύφωνα Τσομπάνη στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Ηλία Τζάγγανα"

Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω σε δημοσίευμα του τοπικού συμβούλου κ. Τσομπάνη και αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ναι, συμφωνώ ότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει την εξουσία, μέσα όμως από το θεσμικό όργανο το οποίο είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι μέσω sites.

Το τονίζω ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο έγιναν οι συγκεκριμένες ερωτήσεις και δόθηκαν οι απαντήσεις. Το ότι δόθηκαν οι απαντήσεις όμως, δεν γράφτηκε ποτέ στα sites.

Δεν είμαστε δικαστές, αλλά μια νέα Διοίκηση που προσπαθεί μέρα – νύχτα να λύσει προβλήματα. Για να λύσεις όμως προβλήματα θα πρέπει να έχεις και τα αντίστοιχα χρήματα.

Η νέα Διοίκηση της ΔΕΥΑΛ λοιπόν για να μάθει και ο κόσμος το τι έκανε, έστειλε με το Α.Π. 2090/31-10-2014 όλα τα στοιχεία που είχε στην διάθεσή της στον Εισαγγελέα Διαφθοράς Θεσσαλονίκης και με το Α.Π. 2177/05-12-2014 στο Σώμα Οικονομικών Επιθεωρητών του Υπουργείου Οικονομικών. Πράγματα τα οποία αναφέρθηκαν και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Άρα λοιπόν δεν περίμενε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση όπως λέγεται να δώσει την λύση, αλλά έκανε άμεσα ένα βήμα παρά πέρα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα παρασυρθεί από κανέναν και από τίποτα να υποκαταστήσει το κράτος και να γίνει δικαστής.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και για το τι έκανε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ.

Τώρα, όσον αφορά στην κλοπή, από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε προς αναζήτηση συνεργείου για την αποκατάστασή της, αλλά ήταν δύσκολο να βρεθεί συνεργείο διότι η επιχείρηση είχε πολύ κακό όνομα λόγω των μεγάλων χρεών της προηγούμενης διοίκησης.

Αυτή τη στιγμή έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ηλεκτροδότησης του βιολογικού και όπως είπα και στο Δημοτικό Συμβούλιο είμαστε σε καλό δρόμο για την επανασύνδεσή του με την ΔΕΗ.

Αρα λοιπόν, όπως μπορούν να καταλάβουν όλοι δεν μένουμε στα λόγια, αλλά λειτουργούμε άμεσα και αποτελεσματικά.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium