Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/5/2024 07:16:39Επισκέπτες Online: 425


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΒΝΑΛΗ
23-12-2010
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΒΝΑΛΗ
 

Αποκλειστικό θέμα απο το lagadas net

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάμε Μπροστά όλοι μαζί» και δήμαρχος Ασσήρου Δημήτρης Ράβναλης κάλεσε στην αίθουσα εκδηλώσεων του επαρχείου Λαγκαδά τους 19 εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους τους, καθώς και ορισμένους αναπληρωματικούς συμβούλους.
Αρχικά ο κ. Ράβναλης ανέφερε πως όλοι τους έχουν λάβει πρόσκληση για την ορκωμοσία του δημοτικού και των τοπικών συμβουλίων στις 26 Δεκεμβρίου και ζήτησε από όλους να είναι παρόντες σ’ αυτήν.
Στη συνέχεια έθεσε ως θέμα τη στελέχωση κάποιων επιτροπών του νέου δήμου Λαγκαδά από μέλη του συνδυασμού του. Συγκεκριμένα, είπε πως την Κυριακή 2 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, όπου και θα ψηφιστούν τα άτομα που θα στελεχώσουν τις νέες επιτροπές, καθώς και τη θέση του γραμματέα, που, σύμφωνα με τον κώδικα, θα στελεχωθεί από εκλεγμένο μέλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δηλαδή από σύμβουλο του δικού του συνδυασμού. Ο ίδιος ο κ. Ράβναλης δήλωσε ενδιαφέρον για τη θέση στην οικονομική επιτροπή, που αποτελείται από 9 μέλη συμπεριλαμβανόμενου του δημάρχου. Τα έξι μέλη προέρχονται από τον εκλεγμένο συνδυασμό και τα υπόλοιπα τρία από τους συνδυασμούς της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης και είναι στη διακριτική ευχέρεια του Γιάννη Καραγιάννη αν θα παραχωρήσει τη μία από τις τρεις θέσεις στο συνδυασμό του Ράβναλη. Γι’ αυτό και ανέφερε πως την Παρασκευή (σήμερα) θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Καραγιάννη για να συζητήσουν το θέμα αυτό.


 
Χρίσμα χωρίς αντίκρισμα
Το μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο μέρος της ομιλίας του κ. Ράβναλη πάντως αφορούσε τις εκλογές, και συγκεκριμένα τα αίτια της ήττας του συνδυασμού. Ο κ. Ράβναλης ανέφερε πως δεν υπήρξε στήριξη από τους περισσότερους βουλευτές και πολιτευτές της Β΄ Θεσσαλονίκης (Γερανίδης, Κίρκος, Τσιόκας). «Την πρώτη Κυριακή δεν με στήριξε κανείς παρότι είχα το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, ενώ τη Β’ Κυριακή όλοι οι βουλευτές και η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης στήριξαν τον Αναστασιάδη. Εγώ ανέφερα να ψηφίσουν κατά συνείδηση στις δεύτερες εκλογές, καθώς και οι δύο υποψήφιοι προέρχονται από το χώρο της ΝΔ και δεν θα διαλέξω για το ποιος είναι καλύτερος «δεξιός» από τους δύο. Έχω μεγάλες ιδεολογικές διαφορές και με τον Καραγιάννη και με τον Αναστασιάδη» τόνισε ο κ. Ράβναλης.
Σύντομη αναφορά έκανε ο Δημήτρης Ράβναλης και στον θάνατο του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Νίκου Γιαννόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο αγωνιστή και καλό «σύντροφο» του ΠΑΣΟΚ. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium