Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/6/2024 22:13:43Επισκέπτες Online: 698


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ
31-12-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΑΓΚΑΔΑΣ 31/12/2010
Βάζοντας τέλος στα αναληθή σενάρια των τελευταίων ημερών, περί αναστολής – αναβολής ή και ματαίωσης της λειτουργίας του νέου σταθμού μετεπιβίβασης επιβατών του ΟΑΣΘ στο Λαγκαδά, ο νέος Δήμαρχος κ. Γιάννης ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του, από τις πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς (01-01-2011), προσωρινά σε ειδικά διαμορφωθέντα Δημοτικό Χώρο, μεταξύ του Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά και του Στρατοπέδου «ΜΠΑΡΕΤΗ».
Η σύνδεση του Λαγκαδά με το κέντρο της Θεσσαλονίκης (περιοχή Πανεπιστημίου), επιτυγχάνεται πλέον με μία νέα λεωφορειακή γραμμή «ΕΞΠΡΕΣ» (απ’ ευθείας σύνδεση, περιορισμένες στάσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης) και θα εξυπηρετεί τους κατοίκους όλου του Δήμου. Αυτό θα γίνεται με εσωτερικές τροφοδοτικές γραμμές του ΟΑΣΘ και του ΚΤΕΛ οι οποίες πυκνώνουν κατά 50% από τις ήδη υπάρχουσες, ενώ οι επιβάτες και των δύο συγκοινωνιακών φορέων (ΟΑΣΘ – ΚΤΕΛ), θα καταβάλουν το ίδιο αντίτιμο εισιτηρίου, 0,90 λεπτά.
Οι ρυθμίσεις αυτές που θεσπίστηκαν με τον Ν.3897/2010 (ΦΕΚ 208Α) αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών, ενώ ύστερα από σχετική συμφωνία που επήλθε κατόπιν διαπραγματεύσεων, μεταξύ όλων των πλευρών (ΟΑΣΘ – ΚΤΕΛ – ΣΑΣΘ – ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ), σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση της κατασκευής μόνιμων εγκαταστάσεων ενός σύγχρονου σταθμού σε Δημοτικό Χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Βασικός γνώμονας της νέας Δημοτικής Αρχής είναι και θα παραμείνει η διευκόλυνση και η άμεση εξυπηρέτηση των Δημοτών σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας με την διασφάλιση όμως παράλληλα των συμφερόντων του Δήμου αλλά και της νομιμότητας.
ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium