Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/9/2023 17:21:22


 Επισκέπτες Online: 692


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
02-01-2011
Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, 26-12-2010 και με κάθε επισημότητα, στις 12:00 το μεσημέρι τελέστηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Λαγκαδά κ. Γιάννη Αναστασιάδη και του νέου δημοτικού και τοπικού συμβουλίου του Δήμου με τη νέα πλέον διευρυμένη του μορφή.

Πλήθος κόσμου, δημότες, συγγενείς και φίλοι της νέας δημοτικής αρχής, παρακολούθησε την τελετή έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά, τον καθιερωμένο αγιασμό και κατόπιν την ορκωμοσία των εκλεγμένων προσώπων.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ. Ιωάννης μετά του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολής Λαγκαδά κ. Ευσεβίου.
Στην τελετή παραβρέθηκαν και αρκετοί επίσημοι: Ο Αντιπρόεδρος του Ε.Σ.Ε.Π.Α. κ Νικολής Νίκος, ο Πρόξενος της Λετονίας κ. Κυνηγόπουλος Άγης, η Έπαρχος Λαγκαδά κ. Πόπη Καλαϊτζή, ο Βουλευτής κ. Αναστασιάδης Σάββας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστίδης Δημήτρης, ο τέως Βουλευτής κ. Ρεγκούζας Αδάμ, οι τέως Δήμαρχοι κ. Χατζηπαντελής Γεώργιος, κ. Μπιτσίμης Δημήτριος, κ. Ασλανίδης Χαράλαμπος και κ. Χουλιάρας Θεόδωρος.
Παραστάθηκαν επίσης τέως σύμβουλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συγγενείς του νέου Δημάρχου.Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, μετά την τέλεση της καθιερωμένης διαδικασίας, μίλησε συνδυάζοντας το μήνυμα της ημέρας των Χριστουγέννων με την ευθύνη που αναλαμβάνουν οι εκλεγμένοι και τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη και κουράγιο να πράξουν το καλύτερο.
Στην ομιλία του ο νέος Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Αναστασιάδης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομενους, έδωσε μήνυμα συστράτευσης και ενεργοποίησης όλου του κοινωνικού συνόλου του νέου Καλλικρατικού Δήμου Λαγκαδά, απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή τους στα κοινά, συμπεριλαμβανομένων και των εκλεγμένων της αντιπολίτευσης.
Ο νέος Δήμαρχος, επικαλούμενος το νέο δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, έδωσε προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική και την στήριξη των μη εχόντων και αδυνάτων, ανακοινώνοντας την συνεργασία του νέου Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά για την δημιουργία «κοινωνικού παντοπωλείου» στην περιοχή.


 
Πολιτικό όρκο ζήτησε να τελέσει ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Φίλιππος Γεωργουδάκης, ο οποίος προέρχεται από το χώρο του ΚΚΕ.
Η τελετή ολοκληρώθηκε όταν οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι υπέγραψαν το σχετικό πρακτικό ορκωμοσίας.

Τόσο η γιορτινή ατμόσφαιρα όσο και η παρουσία του πλήθους των δημοτών στην ορκωμοσία της νέας διευρυμένης Δημοτικής αρχής, στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τον νέο Δήμο μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium