Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/6/2024 08:40:11Επισκέπτες Online: 510


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
06-04-2010
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο Όμιλος Κυνοφίλων Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Απριλίου Σεμινάριο Εκθεσιακού Χειρισμού Σκύλων στα Λουτρά Λαγκαδά.
Εκπαιδευτής θα είναι ο Ante Lucin, ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες χειριστές του χώρου αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει μια εισαγωγή με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων και θα συνεχίσει με κατ΄ιδίαν υποδείξεις και εξάσκηση των συμμετεχόντων, τόσο σε επίπεδο ομάδας, όσο και σε ατομικό. Η διάρκεια θα είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και τις 2 ημέρες, κατά την διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τόσο μέσω δικιάς τους εξάσκησης, όσο και παρατηρώντας τους υπολοίπους. Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε χειριστές όλων των επιπέδων, από πρωτοασχολούμενους μέχρι και ειδικευμένους, καθώς αναλόγως του επιπέδου του καθενός θα προσαρμόζεται και το επίπεδο της άσκησης.
Το σεμινάριο στοχεύει στο να εισάγει νεαρούς και ενήλικες χειριστές στο χώρο του εκθεσιακού χειρισμού σκύλων, διατυπώνοντας τις γενικές αρχές που διέπουν τον εκθεσιακό χειρισμό, καθώς και τους κανόνες του. Επίσης, σκοπός του είναι να καταλάβουν οι χειριστές τη σημασία της ιδιαίτερης σχέσης μεταξύ χειριστή και χειριζόμενου σκύλου, η οποία και αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία από τον σκύλο, και μειώνει τα τυχόν μειονεκτήματά του. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική, με μετάφραση όπου και όταν κριθεί αναγκαίο. Το κόστος συμμετοχής είναι 150€ ανά άτομο και μετά από ενδιαφέρον που έδειξαν ζευγάρια χειριστών, διαμορφώθηκε και μία ειδική τιμή για αυτές τις περιπτώσεις στα 220€ και για τους 2 (με την προϋπόθεση ότι σε κάθε δεδομένη στιγμή, μόνο ο ένας εκ των 2 θα ασκείται πρακτικά και το δεύτερο μέλος θα παρακολουθεί).

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο, παρακαλούνται να ενημερώσουν τον ΟΚυΘε μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που θα βρούν στην ιστοσελίδα
www.okythe.gr. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium