Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/12/2021 19:25:37


    Επισκέπτες Online: 691


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
02-06-2015
ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο Α.Σ «1000 Δέντρα», το Podilatorama Bike Store κι ο Δήμος Λαγκαδά διοργανώνουν διήμερο ποδηλατικό αγώνα Open με την ονομασία «Γύρος Λαγκαδά» στις 6 και 7 Ιουνίου 2014.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου κι ώρα 13:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί αγώνας ομαδικής χρονομέτρησης συνολική απόστασης 40 χλμ. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 συνολικά αθλητές, ανεξαρτήτου ηλικιακής κατηγορίας, οι οποίοι θα μοιραστούν τον ίδιο χρόνο τερματισμού κι ο οποίος θα προσμετρηθεί στην συνολική κατάταξη του διημέρου.
Την Κυριακή 7 Ιουνίου κι ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί αγώνας αντοχής 84 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό στα Λουτρά Λαγκαδά. Θα υπάρχει προεκκίνηση 17 χλμ μέχρι το χωριό του Αγ. Βασιλείου όπου θα δοθεί το ελεύθερο εν κινήσει.
Διαδρομή: Εκκίνηση από Λουτρά Λαγκαδά – Καβαλάρι – Αγ. Βασίλειος – Βασιλούδι - Λαγκαδίκια – Σχολάρι – Ευαγγελισμός – Ανάληψη – Δρακόντιο – Κολχικό – Λοφίσκος – Πέντε Βρύσες – Λαγκαδάς – Τερματισμός Λουτρά Λαγκαδά.

Δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση, άνδρες και γυναίκες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν εμπειρία στο άθλημα της ποδηλασίας δρόμου και να υπακούουν σε κάθε εντολή των διοργανωτών που αφορά την προστασίας της ασφάλειας των αθλητών.
Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.. Οι δε ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για αυτούς και επίσης θα πρέπει να έχουν υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής από τον κηδεμόνα τους.

Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
3. Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
4. Φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

Έπαθλα – Βραβεύσεις:

Στον αγώνα «Ομαδικής Χρονομέτρησης» θα γίνει μία ενιαία βράβευση των 6 πρώτων ομάδων, ανεξάρτητα από την ηλικία των συμμετεχόντων σε κάθε ομάδα.
1ος Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος Αργυρό Μετάλλιο – Δίπλωμα
3ος Χάλκινο Μετάλλιο – Δίπλωμα
4ος, 5ος, 6ος Δίπλωμα

Στον αγώνα αντοχής θα γίνουν ξεχωριστές βραβεύσεις των 6 πρώτων αθλητών για κάθε μία από τις παρακάτω κατηγορίες

• Εφήβων, μέχρι 18 ετών.
• Ανδρών, 18 – 29 ετών
• Ανδρών, 30 – 39 ετών
•Γυναικών
• Masters 40 – 49 ετών
• Masters 50+

Τέλος, θα γίνει και βράβευση των 3 πρώτων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που θα αφορά τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τις δύο αγωνιστικές ημέρες. Ο αθλητής με τον μικρότερο συνδυασμένο χρόνο θα ανακηρυχθεί νικητής του «Γύρου Λαγκαδά».

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 12 ευρώ για κάθε αγωνιστική ημέρα ή 20 ευρώ για όσους συμμετάσχουν και στους δύο αγώνες. Για την αποφυγή καθυστερήσεων οι αιτήσεις συμμετοχής και για τις δύο ημέρες θα υποβάλλονται μέχρι και τις 3/6/2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.racesystem.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καμία εγγραφή δε θα γίνεται την ημέρα του αγώνα, παρά μόνο η πληρωμή συμμετοχής κι η παραλαβή των αγωνιστικών νούμερων για τους αθλητές που έχουν ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή τους!

Για να διευκολυνθεί η οργάνωση των λιστών εκκίνησης κι ο συγχρονισμός των chips, η συμμετοχή για τον αγώνα «Ομαδικής Χρονομέτρησης» του Σαββάτου θα πρέπει οπωσδήποτε να κατατεθεί μέχρι τις 3/6/2014 στον παρακάτω λογαριασμό

EUROBANK 0026 0183 28 0101169703 (IBAN GR 3302601830000280101169703)


Η γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοιχτή το Σάββατο από τις 11:30 π.μ μέχρι και τις 12:30 μ.μ και την Κυριακή από τις 9.30 π.μ μέχρι και τις 10.30 π.μ και θα εξυπηρετεί μόνο ήδη εγγεγραμμένους αθλητές.

Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα δίνονται σε κάθε αθλητή τα διακριτικά νούμερα, ενεργειακά gel από την εταιρεία NUTREND και τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium