Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/1/2022 04:23:59
    Επισκέπτες Online: 466


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»
01-09-2015
ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»


Αλλος ένας χρόνος πέρασε για τον Κολυμβητικό Σύλλογο Λαγκαδά "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" και στην γενέθλια γιορτή του (2 έτη από την ίδρυσή του) πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά οι δεύτεροι Κολυμβητικοί Αγώνες του Συλλόγου. 

Περίπου πεντακόσια (500) παιδιά ηλικίας 1 -15 ετών πλημμύρισαν τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου των Λουτρών Λαγκαδά, την γιορτινή αυτή ημέρα, δείχνοντας ακόμη μια φορά την αγάπη τους για τον υγρό στίβο.
Σε μια εκδήλωση η οποία συνέπεσε με την γενέθλια ημέρα του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν από τους αθλητές στην μικρή πισίνα επίδειξη προόδου:

Α. των μικρών παιδιών (τμήμα BABY)
Β. των αρχαρίων Α΄ και Β΄ επιπέδου
Γ. το τμήμα του AQUA ΑΕΡΟΒIC (γυμναστική στο νερό)

και στην μεγάλη πισίνα:

Α. Ασκήσεις επίδειξης από τα τμήματα εκμάθησης Α΄ και Β΄ επιπέδου (εκμάθηση των στυλ),
Β. Αγώνες από το προαγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου, με παιδιά που προπονούνται δύο μήνες μόνο το καλοκαίρι.


Η γιορτινή αυτή εκδήλωση έκλεισε με το αγώνισμα της μικτής ατομικής 4Χ50m, όπου συμμετείχαν 16 αθλητές (ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα και ελεύθερο), αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον του υγρού στίβου στον Δήμο μας.

Όλη αυτή η προσπάθεια των παιδιών δίνει δύναμη σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, έπειτα και από την ολοκλήρωση της εγγραφής του Συλλόγου ως επίσημου μέλους της Κολυμβητικής Ομοσπονδία Ελλάδος, να δώσει την μάχη για την συμμετοχή των αθλητών του σε διασυλλογικούς αγώνες για την τρέχουσα περίοδο και με απώτερο στόχο την συμμετοχή τους σε Πανελλήνιους Κολυμβητικούς Αγώνες.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του, τους γονείς των αθλητών καθώς και τους χορηγούς:

Α. Βιομηχανία μπαχαρικών «ΑLCO»
Β. την διεύθυνση της καφετέριας «café-café”
Γ. το πρατήριο υγρών καυσίμων «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ»
Δ. το ζαχαροπλαστείο «ELIT»
Ε. το συνεργείο αυτοκινήτων «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ»

που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολυμβητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδά «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Καραγιάννη Ιωάννη, τον Πρόεδρο των Λουτρών Λαγκαδά κ.Μάρκου Δημήτριο, καθώς και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού κ. Κουτλιανό Νικόλαο, για την μεγάλη στήριξή και για την άψογη συνεργασία, στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του υγρού στίβου στον Δήμο μας. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium