Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/5/2024 08:28:17Επισκέπτες Online: 404


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/1
27-01-2011
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/1


Η 3η κατά σειρά συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λαγκαδά. Η νέα διοίκηση του δήμου Λαγκαδά φαίνεται πως έχει πάρει "ζεστά" το θέμα των τακτικών συνεδριάσεων, καθώς μόλις σε ένα μήνα πραγματοποιήθηκαν τρεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν δύο συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

Τα θέματα που θα συζητηθούν τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, αφορούν τα εξής:

1. Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Λαγκαδά.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, αλλά λόγω μη ψήφισης του προσώπου για τη θέση αυτή από τα 2/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου, το θέμα αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση. Να θυμίσουμε πως υποψηφιότητα για τη θέση του "Συμπαραστάτη του Δημότη" είχαν δηλώσει οι κ.κ. Γ. Ασδρές, Χρ. Βάγιος, Η. Χαϊτίδης και η κ. Κ. Μποζίνη. Στο τωρινό συμβούλιο θα γίνει επανάληψη της μυστικής ψηφοφορίας μεταξύ των παραπάνω υποψηφίων και όσων νέων προσώπων θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα για τη θέση αυτή και όποιος συγκεντρώσει την προτίμηση των 2/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά (27 ψήφους) εκλέγεται για τη θέση αυτή για τέσσερα χρόνια με μισθό ίσο με το μισθό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Εκλογή δύο εκπροσώπων του Δημου στον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας για την περίοδο από 1-1-2011 μέχρι 31-8-2014.

3. Καθορισμός αυτοτελών οικισμών του Δήμου Λαγκαδά σε επίπεδο Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας.

4. Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λαγκαδά.

5. Εγκριση εκδήλωσης στα Λουτρά Λαγκαδά από ομάδα νέων του Δήμου Λαγκαδά.

6. Εγκριση πρόσληψης προσωπικού (καθορισμός ειδικοτήτων) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου δίμηνης διάρκειας για κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium