Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 08:51:19Επισκέπτες Online: 317


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


«ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
29-01-2011
«ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ
Ένα άσχημο θέαμα που αντίκριζαν καθημερινά επί χρόνια οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Λαγκαδά φαίνεται πως σύντομα αλλάζει. Πρόκειται για το ανοιχτό παρκινγκ που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά και που η νέα διοίκηση Λαγκαδά ξεκίνησε να επιδιορθώνει.
Σκουπίδια και άσχημες μυρωδιές, δεκάδες αδέσποτα, τεράστιες λακκούβες και λάσπη παντού ήταν η μέχρι πρότινος εικόνα του πάρκινγκ της πλατείας Λαγκαδά, που εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας. Πρόσφατα η νέα διοίκηση ξεκίνησε διαδικασίες αποκατάστασης της όψης του χώρου, με την απομάκρυνση κάθε είδους απορριμμάτων και τον καθαρισμό του χώρου, απόξεση του εδάφους και επίστρωση του χώρου με αμμοχάλικο. Θα ακολουθήσει, εν καιρώ, νέα επίστρωση (αφού από τη χρήση πατηθεί το έδαφος), ώστε να καταστεί ο χώρος πιο λειτουργικός. Την παρακολούθηση και επίβλεψη του έργου είχε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Θεοδωρίδης, ενώ οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία του Δήμου.
Το lagadas.net συγχαίρει αυτή την προσπάθεια που -παρότι πρόκειται για ένα έργο απλό- θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων του Λαγκαδά. Άλλωστε τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στο δήμο Λαγκαδά για να βελτιωθεί η καθημερινότητά των κατοίκων είναι σε γενικές γραμμές λίγα, γνωστά και απλά. Τα ήξερε και η προηγούμενη δημοτική αρχή, τα γνωρίζει και η τωρινή. Συχνά όμως τα απλά πράγματα είναι και δύσκολα. Από αυτά, σε γενικές γραμμές κρίθηκε η προηγούμενη δημοτική αρχή και απ' αυτά θα κριθεί και η τωρινή.
Από τη θέση όμως αυτή θα θέλαμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά εργαζόμενου σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ που επιδεικτικά άδειασε μεγάλο μέρος των απορριμμάτων της επιχείρησης που εργάζεται, εκτός των κάδων απορριμμάτων. Σε σύσταση που του έγινε από το lagadas net, διαμαρτυρήθηκε που οι κάδοι μεταφέρθηκαν 10 μέτρα πιο πέρα από τη θέση που βρίσκονταν επί χρόνια και με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει την αντίδραση του. Τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους τις καταδικάζουμε και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μετατρέψει το παρκινγκ σε χωματερή.   

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium