Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/6/2023 20:27:48 Επισκέπτες Online: 494


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
02-02-2011
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τον μάλωσε για την ομιλία του
Την κριτική της κ. Γραικού δέχτηκε ο κ. Πάσχος για την ομιλία του. «Σας ξεφεύγουν λέξεις που δεν πρέπει να λέγονται εδώ μέσα» ανέφερε η κ. πρόεδρος, ενώ ένας δημοτικός σύμβουλος ανέφερε πως «δεν βρίσκεσαι στο δημοτικό συμβούλιο Λαχανά για να μιλάς όπως θές».
 
Κάντε ησυχία ρε!
Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τερζάκης ζήτησε να κάνουν ησυχία οι πολίτες που παρακολουθούσαν το δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά. Ο τρόπος όμως που το είπε φαίνεται πως δεν άρεσε στο πλήθος και η απάντηση ήρθε άμεση από έναν δημότη: «Κάντε πρώτα εσείς ησυχία και μετά θα κάνουμε κι εμείς» ανέφερε ο αγανακτισμένος πολίτης.  
 
Οι «μπηχτές» του Χαριτωνίδη Νο1
Από τους πιο ομιλητικούς συμβούλους είναι ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Χαριτωνίδης. Έτσι, όταν για πολλοστή φορά ζήτησε το λόγο και η κ. Γραικού ευγενικά του αρνήθηκε, απάντησε: «Δεν μας άφηνε να μιλήσουμε ο δήμαρχος Λαχανά τόσα χρόνια, δεν μας αφήνετε τώρα κι εσείς;» απευθυνόμενος στην κ. Γραικού και η απάντηση ήρθε άμεση από τον κ. Πάσχο, λέγοντας «τώρα που έγινες αντιδήμαρχος θα μιλάς συνέχεια!».
 
Οι «μπηχτές» του Χαριτωνίδη Νο2
Ο κ. Γ. Καραγιάννης ζήτησε από το προεδρείο κατάσταση των εργαζομένων του δήμου και ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε πως αύριο το πρωί μπορεί να την παραλάβει από το Δήμο. Ο κ. Χαριτωνίδης δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και πάλι στον δήμαρχο Λαχανά, λέγοντας: «Κ. Πάσχο, βλέπετε πως λειτουργούν τα πράγματα; Αύριο το πρωί….» τόνισε με νόημα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εξυπηρέτηση του πρώην δήμου Λαχανά δεν ήταν άμεση.
 
Καφενείον «Ο Λαγκαδάς»
Φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως βρίσκονται σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου και όχι σε καφενείο. Αλλιώς δεν δικαιολογείται το γεγονός πως όλη την ώρα της συνεδρίασης πολλοί πολίτες παίζουν το κομπολόι τους με τον χαρακτηριστικό σπαστικό ήχο, άλλοι σχολιάζουν ακατάπαυστα και βροντόφωνα και άλλοι…. καπνίζουν. Τη στιγμή μάλιστα που ο νόμος απαγορεύει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους, η διπλανή αίθουσα γίνεται θάλαμος αερίων από τους θεριακλήδες δημοτικούς συμβούλους και πολίτες. Βέβαια εδώ δεν θα πιάσει τόπο η καταγγελία κανενός, καθώς ποιος δημοτικός αστυνομικός θα έρθει να τους γράψει;
 
Κινητά τέλος!
Άλλο ένα θέμα που προκύπτει έντονα στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων είναι τα κινητά τηλέφωνα των συμβούλων που χτυπούν συνεχώς, λες και είναι συνεννοημένοι κάποιοι να τους τηλεφωνούν στις συνεδριάσεις. Το θέμα είναι πως με αυτό τον τρόπο προκαλούνται παρεμβολές στα μικρόφωνα και δεν ακούγονται οι ομιλίες των συναδέλφων τους μέχρι να απαντήσει ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου. Θα ήταν φρόνιμο τις ώρες των συνεδριάσεων να έχουν όλοι τα κινητά τους τηλέφωνα κλειστά, ώστε να μην αποσπάται και η προσοχή των συμβούλων και των πολιτών.
 
 
Όσοι από τα παραπάνω θεωρούν ότι προσβάλλονται ή αδικούνται, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για να μην τους αναφέρουμε στο μέλλον στα γραφόμενα μας. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium