Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/4/2024 21:34:59

Επισκέπτες Online: 717


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΥ
09-02-2016
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΥ

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι της έκδοσης του lagadas.net, πρώτα θέλω να αυτοσυστηθώ, είμαι ένας λαγκαδιανός και πολύ πιθανόν της γενιάς αυτού του πολύτιμου ανθρώπου κυρίου Τρύφωνα Τσομπάνη με τα όμορφα διηγήματα, που κατά καιρούς εσείς δημοσιεύετε και που είναι σαν δροσερό αεράκι μέσα σε ένα λαγκαδιανό καλοκαιρινό καταμεσήμερο. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να του πείτε ένα ευχαριστώ από μένα γι’ αυτό του το δώρο.

Εγώ είμαι ο Μανώλης Μιχαηλίδης του Σίμου και της Πετρίνας, που άφησα τον Λαγκαδά  στα 13 μου χρόνια για να πάω σε ένα ίδρυμα της τότε βασίλισσας Φρειδερίκης. Κατόπιν εργάστηκα ως αγιογράφος και κοντά στα 20 μου χρόνια έφυγα στη Γερμανία περνώντας κρυφά τα σύνορα της, καταφέρνοντας να μείνω εκεί και αργότερα να αποπερατώσω σπουδές εργαζόμενος τις νύχτες, στο τότε ανώτατο τεχνικό σχολείο, αργότερα πανεπιστήμιο του Essen, παίρνοντας το δίπλωμα του DPL.Desfur Kommunikation, διαπρέποντας διεθνώς.

 Ως καλλιτεχνικός διευθυντής, εργάστηκα για διάφορα διεθνούς επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, που δεν μπορώ να αναφέρω αναλυτικά και μετέπειτα ως εικονογράφος για διάφορα περιοδικά όπως Der Spigel, Stern, Wirtschafts Woche, Capital Penthouse, Playboy και άλλα. Θα μπορούσα να πω πως εργάστηκα σχεδόν για κάθε είδους προϊόν και υπηρεσία. Για να μην τα πολυλογώ, εάν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε την ιστοσελίδα μου www.manos.eu.

Διαβάζω καθημερινά και επανειλημμένα την ιστοσελίδα σας και είμαι έτσι κάθε μέρα στη γενέτειρα μου, τον Λαγκαδά με τα ευχάριστα της και τα δυσάρεστα της.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας και πολύ καλή τύχη και κουράγιο την δύσκολη αυτή περίοδο.

Με συμπάθεια

Μανώλης ΜιχαηλίδηςΥ.Γ. Στη φωτογραφία που απεικονίζετε, στο φόντο φαίνεται ένα αλογάμαξο που με συγκίνησε βλέποντας το. Ενα απο αυτά είχα ζωγραφίσει κι εγώ, με τον θείο μου τον μπαρμπα Στέργιο Μανωλούδη. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium