Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/7/2024 23:24:31Επισκέπτες Online: 466


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.
07-02-2011
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.

Ύστερα από την επίσκεψη του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΕ στην Αθήνα, και την συνάντησή του με τον Διοικητή Γεράσιμο Βουδούρη,  ο τελευταίος κάνοντας πράξη την υπόσχεσή του, επισκέφτηκε την πόλη του Λαγκαδά το μεσημέρι του Σαββάτου, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.
Στο χώρο των Λουτρών υποδέχτηκαν τους επισήμους ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΕΙΠΛ κ. Γιώργος Κυράνου, ο οποίος και τους ξενάγησε στους χώρους της Λουτρόπολης.
 Επίσης ο κ. Βουδούρης, υποσχέθηκε συνεργασία του Οργανισμού με τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού , μέρος των οποίων θα κατευθυνθεί στα Λουτρά Λαγκαδά, για τα οποία δήλωσε τον ενθουσιασμό του. Τέλος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο Διοικητής του ΟΑΕΕ δήλωσε πως σύντομα θα φέρει στη Βουλή νέα ρύθμιση οφειλών των ελεύθερων επαγγελματιών προς τον ΟΑΕΕ, η οποία θα περιέχει διατάξεις ευνοϊκότερες για τους ενδιαφερόμενους.
Ακολούθησε επίσημο γεύμα στο εστιατόριο των Λουτρών παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και φορέων της πόλης μας, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών Λαγκαδά κ. Γρηγορούδης Φώτης.

Γραφείο Ο.Α.Ε.Ε. στο Λαγκαδά


Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών  κ. Βουδούρης ανήγγειλε επισήμως την ίδρυση και λειτουργία γραφείου  του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) στο Λαγκαδά, το οποίο θα στελεχωθεί με τρεις υπαλλήλους και θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση. «Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ικανοποιήθηκε πάγιο και χρόνιο αίτημα των επαγγελματιών του Δήμου μας», υπογράμμισε στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, «και θα συμβάλλει στην άμεση εξυπηρέτηση και αποφυγή ταλαιπωρίας και άσκοπης σπατάλης χρόνου». 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium