Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/11/2023 04:27:43 Επισκέπτες Online: 304


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


O "ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΝΙΑΔΗ
20-04-2016
O "ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΝΙΑΔΗ

Ένας χρόνος χωρίς τον Γρηγόρη Ανανιάδη

Λένε πως ο χρόνος είναι γιατρός και κλείνει πληγές, όμως δεν είναι πάντα έτσι, όταν χάνεις ανθρώπους που αγαπάς και σε τίμησαν με τη φιλία τους και την συναναστροφή τους.
Ένας χρόνος χωρίς τον Γρηγόρη, και… θαρρείς σαν χτες τον ακούγαμε να μιλά, να σκέφτεται δυνατά, να προγραμματίζει, να ονειρεύεται, να, να, να… Ένας άνθρωπος της ζωής και της δράσης, της προσφοράς και της ειλικρινούς φιλίας, της καθημερινής δραστηριότητας και της δημιουργικότητας, της σύνθεσης και της αέναης αναζήτησης του ονείρου, που ένα χρόνο μετά η απουσία του πληγώνει, επειδή δεν μπορέσαμε ακόμα να απαντήσουμε και μείς, όπως και οι οικείοι του, στα τόσα ΓΙΑΤΙ. Τον είχαμε συνηθίσει κοντά μας με το χαμόγελο και το κέφι του, με τα οράματα και τα σχέδιά του, με την αλματώδη σκέψη του και τον δυναμισμό του για τα κοινά, με την προσπάθεια για το καλύτερο, με τον τεκμηριωμένο λόγο για το αύριο, τη συναινετική του διάθεση για να πάμε μπροστά, την αισθητική του άποψη για το καλό, την αγωνία του για το μέλλον του τόπου μας. Τον… είχαμε συνηθίσει λοιπόν και όταν ξαφνικά μας άφησε για το μεγάλο του ταξίδι, πιστέψαμε πως πάλι θα ’ναι κοντά μας. Κι όντως ο Γρηγόρης είναι πάντα κοντά μας, στο μυαλό, στη σκέψη μας, στις συζητήσεις μας, στο κρασάκι της παρέας με μια αόρατη αλλά έντονη παρουσία.
Δεν υπάρχει φορά που να μη πει κάποιος «α… ρε Γρηγόρη!!!»
Το όνειρό του να γίνει κάποτε ο τόπος μας «Τοσκάνη των Βαλκανίων» δεν ξεθώριασε, παρά τα προβλήματα, αλλά παραμένει ακόμα σαν όραμα και όρκος στη μνήμη του.
Αξέχαστε φίλε, όλοι όσοι σε ήξεραν από παλιά, κι όλοι όσοι σε γνώρισαν, να είσαι σίγουρος πως η απουσία σου είναι για όλους μια πληγή και ένας πόνος, μια απουσία που ο χρόνος δεν θα την ξεθωριάσει εύκολα και πάντα κάποιοι φίλοι θα ποτίζουν το λουλούδι της μνήμης σου. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium