Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/3/2024 12:12:19Επισκέπτες Online: 430


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟ Δ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΟΧΟΥ, ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΣΗΡΟΥ
14-02-2011
ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟ Δ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΟΧΟΥ, ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΣΗΡΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαγκαδά, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη και με τη σύμφωνη γνώμη των επικεφαλής όλων των παρατάξεων, σε Δημόσια Τακτική συνεδρίαση την 31/01/2011, αποφάσισε και ενέκρινε τα εξής:

Δηλώνουμε αντίθετοι σε κάθε απόπειρα περαιτέρω απαξίωσης των Δημοτών στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, όπως επιχειρείται με την  εκδήλωση της πρόθεσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την απομάκρυνση των Αστυνομικών Τμημάτων του Σοχού, του Ζαγκλιβερίου και της Ασσήρου.

ακολουθεί το ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαγκαδά, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη και με τη σύμφωνη γνώμη των επικεφαλής όλων των παρατάξεων, σε Δημόσια Τακτική συνεδρίαση την 31/01/2011, αποφάσισε και ενέκρινε τα εξής:
 Δηλώνουμε αντίθετοι σε κάθε απόπειρα περαιτέρω απαξίωσης των Δημοτών στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, όπως επιχειρείται με την εκδήλωση της πρόθεσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την απομάκρυνση των Αστυνομικών Τμημάτων του Σοχού, του Ζαγκλιβερίου και της Ασσήρου.
Με πρόσχημα την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, το Υπουργείο αγνοεί τις Τοπικές Κοινωνίες, τους φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπονομεύοντας με τον τρόπο αυτό το δικαίωμα, το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών να αισθάνονται ασφαλείς, να ζουν και να εργάζονται υπό την προστασία της ελληνικής πολιτείας στον τόπο τους.
Οι μεθοδεύσεις αυτές, που στην ουσία προκαλούν αναστάτωση, κλονίζοντας το αίσθημα της ασφάλειας των κατοίκων που ζουν στα απομακρυσμένα - ακριτικά χωριά μας, οδηγούν στην εγκατάλειψη της υπαίθρου και το μαρασμό.
Δεν θα τους ακολουθήσει κανείς στην πορεία που επέλεξαν και σύσσωμη η τοπική αυτοδιοίκηση που εκπροσωπεί τον Δήμο Λαγκαδά, θα σταθεί απέναντι και αλληλέγγυα με τους Δημότες της.


Η Πρόεδρος του Δημοτικού
Συμβουλίου Λαγκαδά
Μαρία Γραικού 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium