Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/3/2024 12:16:19Επισκέπτες Online: 418


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
14-02-2011
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Λαγκαδάς, 11/02/2011
ΠΡΟΣ
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Σας καλώ σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για την δεκάτη πέμπτη ( 15η ) του μηνός Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 π.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Ανάθεση πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο σχετικά με την έφεση του κου Κωνσταντινίδη Ευστάθιο κατά του πρώην δήμου Σοχού νυν δήμος Λαγκαδά ως καθολικός διάδοχος δυνάμει του Ν. 3852/2010, κατά οριστικής αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

2. Ανάθεση πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο σχετικά με αίτηση (διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) των Ιωάννα Γάιρου και λοιποί 6 (έξι) κατά του πρώην Δήμου Λαχανά νυν Δήμος Λαγκαδά ως καθολικός διάδοχος δυνάμει του Ν. 3852/2010, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

3. Ανάθεση πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο σχετικά με αγωγή του Παναγιώτη Λάμπρου ΚΟΥΡΚΟΥΒΑΤΗ κατά πρώην δήμο Σοχού νυν δήμος Λαγκαδά ως καθολικός διάδοχος δυνάμει του Ν. 3852/2010.

4. Ανάθεση σε δικηγόρο για παροχή νομικής συμβουλής - γνωμοδότηση σχετικά με την απόφαση αριθ.496/2011 απ΄το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης Ειδική Διαδικασία Ν.2882 (Απαλλοτριώσεις).

5. Ανάθεση σε δικηγόρο για παροχή νομικής συμβουλής - γνωμοδότηση σχετικά την αγωγή που κατέθεσαν οι Εταιρείες «Γ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ – Δ. ΣΙΩΚΑΤΑΣ & ΣΙΑ ΕΤΕΡΡΟΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΠΙΒΛΕΨΕΩΝ» και «Π. ΔΕΛΗΚΟΥΡΑΣ & Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΡΙΑ» κατά του Δήμου Λαγκαδά.


6. Σύσταση τριμελούς Επιτροπής Διαγωνισμού του έτους 2011, για έργα του Δήμου μας συνολικού προϋπολογισμού μέχρι το ανώτατο όριο της δεύτερης (2ης) τάξης του Μητρώου Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.), χωρις να συνυπολογίζονται τα κονδύλια της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α.

7. Ανάθεση πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για την εκπροσώπηση του Δήμου σχετικά με την κλήση του Ελληνικού Δημοσίου, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα, οδός Καραγεώργη Σερβίας 10 και στην συγκεκριμένη περίπτωση από τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Σοχού, κατά του πρώην Δήμου Σοχού νυν Δήμος Λαγκαδά ως καθολικός διάδοχος δυνάμει του Ν. 3852/2010. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium