Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 08:41:56Επισκέπτες Online: 238


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
08-07-2016
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ


Σχεδόν ένας ολόκληρος μήνας πέρασε από την ημέρα που ο Κολυμβητικός Σύλλογος Λαγκαδά επέστρεψε στην φυσική του έδρα, στις πισίνες των λουτρών Λαγκαδά. Ολο και περισσότερα παιδιά έρχονται στις πισίνες για να μάθουν από τους έμπειρους προπονητές του συλλόγου (την Νατάσα & την Νίκη, Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα την Κολύμβηση, τον Κωνσταντίνο, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και την Κική, Φοιτήτρια πρώτου έτους, καθώς και τον Πλιάκο Σωκράτη στο τμήμα Β΄ εκμάθησης), τα μυστικά του υγρού στίβου.

Καθημερινά τριακόσια (300) παιδιά κάθε ηλικίας, κολυμπούν μαθαίνοντας και εξελίσσοντας την τεχνική τους στα τέσσερα (4) στυλ της κολύμβησης. Σε καθημερινή βάση λειτουργούν παράλληλα, επτά (7) διαφορετικά επίπεδα εκμάθησης στις δύο κολυμβητικές δεξαμενές, Baby swimming, Αρχαρίων α΄& β΄ επιπέδου (μικρή πισίνα) εκμάθηση α΄& β΄ επιπέδου στην μεγάλη πισίνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 25 μ., καθώς και το προαγωνιστικό α΄ & β΄ επιπέδου στην μεγάλη πισίνα 50 μ. Επίσης, λειτουργούν και δύο τμήματα για νέους και γονείς των παιδιών όπως Aqua Aerobic δηλαδή Γυμναστική μέσα στο νερό, καθώς και εκμάθηση ενηλίκων, ένα τμήμα που τα τέσσερα αυτά καλοκαίρια έχει μάθει σε παραπάνω από 20 ενήλικες να μπορούν να χαρούν τη θάλασσα χωρίς το άγχος του παρελθόντος, καθώς και σε 10 άτομα να κολυμπούν ελεύθερο στυλ με μεγάλη επιτυχία.

Ο Κολυμβητικός Σύλλογος νιώθει όλο και μεγαλύτερη χαρά για αυτό που καθημερινά γίνεται στις πισίνες, καθώς και για την πρωτοβουλία που έλαβε πριν από τέσσερα καλοκαίρια να ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια. Φέτος, κατάφερε να συμμετέχει για πρώτη φορά με παιδιά από την περιοχή μας, σε αγώνες στο θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο, με αρκετά καλές επιδόσεις για όλους τους αθλητές του. Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια, κατάφερε ώστε πάνω από 250 παιδία να κολυμπούν για 3 μήνες ασταμάτητα πέντε φορές την εβδομάδα στις πισίνες των λουτρών και να συνεχίζονται οι προπονήσεις ολόκληρο τον χειμώνα με 25 παιδιά από τον Λαγκαδά.

Μετά από τρία (3) χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο της κολύμβησης και με πολλές δυσκολίες και εμπόδια, φέτος ο Κολυμβητικός Σύλλογος έβαλε τον πήχη πιο ψηλά με δύο προπονητές υψηλού επιπέδου τον Ασλανίδη Αλέξανδρο (μέλος της Εθνική Ομάδας για 5 έτη, πετυχαίνοντας 3η Πανευρωπαϊκή θέση στο Λουξεμβούργο και 5η Μεσογειακή στο Σαν Μαρίνο, και πάρα πολλές πρωτιές στα 200 πρόσθιο σε Πανελλήνιο επίπεδο), καθώς και την Πλιάκου Λουκία πού όλα αυτά τα χρόνια με την δουλειά της στον σύλλογο, δείχνει την αγάπη της και το μεράκι της για αυτό που κάνει.

Ενας από τους μεγαλύτερους  στόχους του συλλόγου για τη νέα σεζόν είναι η συμμετοχή περισσοτέρων παιδιών από την περιοχή μας στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης, με όσο τον δυνατόν καλύτερους χρόνους από φέτος, σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες των εγκαταστάσεων που υπάρχουν.

Τέλος, ο Κολυμβητικός θέτει ως νέο στόχο να ξεκινήσει από Σεπτέμβριο τμήμα υδατοσφαίρισης - πόλο.

Οσα αγόρια (7 - 11 ετών) και κορίτσια (8 - 11 ετών) ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6975865386 & 6948108910 για να δημιουργεί τμήμα προ μίνι και μίνι παιδικό και τμήμα μίνι κορασίδων αντίστοιχα.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium