Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/7/2024 03:06:05Επισκέπτες Online: 462


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Μαθήματα χειροπλεκτικής & κοπτικής - ραπτικής στον Κολυμβητικό Σύλλογο Λαγκαδά
26-09-2016
Μαθήματα χειροπλεκτικής & κοπτικής - ραπτικής στον Κολυμβητικό Σύλλογο Λαγκαδά


'Εναρξη τμημάτων

χειροπλεκτικής & κοπτικής - ραπτικής

Η πλεκτική τέχνη, καθώς και η τέχνη της κοπτικής - ραπτικής είναι μια αστείρευτη πηγή ερεθισμάτων και έμπνευσης.

Ιστορικά, είναι μια από τις πρώτες τέχνες που ανακάλυψε ο άνθρωπος, για να καλύψει βασικές ανάγκες του. Αλλά και στις μέρες μας, σύμφωνα με μελέτες που έγιναν, αποδείχτηκε ότι η ενασχόληση με τις τεχνικές αυτές έχει θεραπευτικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό.

Σε ωθεί να εστιάσεις στο παρόν, με ακρίβεια στις κινήσεις, ρίχνοντας έτσι τους ρυθμούς της καρδιάς και της αναπνοής.

Με τον τρόπο αυτό λειτουργούν και τα δυο ημισφαίρια του εγκέφαλου, πράγμα που προσφέρει εκγύμναση του νου, κρατώντας τον οργανισμό και τον εγκέφαλο σε τέλεια χαλάρωση και χαρίζει ζωτικότητα, ευχαρίστηση και ηρεμία.

Για τον λόγο αυτό, σε πολλές χώρες υπάρχουν τμήματα χειροπλεκτικής σε κέντρα αποκατάστασης, καθώς και στις πρώτες τάξεις του σχολείου, ως απαραίτητη ενασχόληση τόσο για την εκπαίδευση, όσο και για την καλή διανοητική και ψυχική ισορροπία των παιδιών, βοηθώντας έτσι την συνολικά την μαθησιακή διαδικασία.

 

Αφορά τόσο τους μεγάλους, όσο και τα παιδιά, είναι μια χρήσιμη γνώση και ένα πολύ καλό επαγγελματικό εφόδιο για την ζωή τους.

Τα μαθήματα θα λειτουργήσουν με περιορισμένο αριθμό ατόμων και θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Κολυμβητικού Συλλόγου, στην οδό Σερ. Τσακμάνη 6, δίπλα στο ψητοπωλείου «τα μαμ της Κυράννου».

Διδάσκει η κ. Γιάννα Αρχοντογιάννη, η οποία  έχει τελειώσει την Αρσάκειο σχολή. Πολλά από τα μυστικά της τέχνης όπου διδάσκει, τα έμαθε δίπλα στον Λάζαρο Αρχοντίδη, προσωπικό ράφτη του πατέρα της και κατασκευαστή αμφίων ιερωμένων. Επαγγελματικά διατηρεί βιοτεχνία παραδοσιακών φορεσιών από το 1986 με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της μέχρι και σήμερα. Από το  2003 παραδίδει σεμινάρια για προετοιμασία μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς πιστοποίηση.

Κάντε άμεσα την εγγραφή σας στο τηλ. 6936 888 018.

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium