Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/6/2024 16:00:13Επισκέπτες Online: 491


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Τα νέα καλλιτεχνικά εργαστήρια  της Λέσχης Τέχνης Βορείου Ελλάδος
26-09-2016
Τα νέα καλλιτεχνικά εργαστήρια της Λέσχης Τέχνης Βορείου Ελλάδος


Θέλετε να γεμίσετε δημιουργικά τα χρόνο σας; Στη Λέσχη Τέχνης Βορείου Ελλάδος σίγουρα θα βρείτε το χόμπι που σας ταιριάζει!

Σε ένα χώρο όμορφο και καλαίσθητο, στο χώρο της Λέσχης Τέχνης Βορείου Ελλάδος στα Λαγυνά, μικροί και μεγάλοι μπορούν να ξεδιπλώσουν και να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους στα νέα καλλιτεχνικά εργαστήρια, είτε σε μορφή ετήσιων τμημάτων, είτε σε μορφή σεμιναρίων.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

Power Tex

Τα Power Tex είναι μία τεχνική όπου με βάση τον σκληρυντή ως υλικό, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάθε μορφής και μεγέθους έργα, όπως γλυπτά, αγαλματίδια, πίνακες κ.α.

Φωτογραφία

Η φωτογραφία είναι μια διαφορετική και ιδιαίτερη τέχνη, με την οποία μπορούμε να κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις μας.

Decoupage - Μεικτές τεχνικές (αρχαρίων - προχωρημένων)

Η τεχνική του decoupage δίνει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας αφού απλά βαζάκια, κουτιά, μπουκάλια και πολλά άλλα αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε καλλιτεχνικά αριστουργήματα.

ΤΜΗΜΑΤΑ:

Abstract

Abstract είναι η τέχνη του αφηρημένου, όπου με μεικτές τεχνικές, χρώματα, σπάτουλες, διάφορα υλικά και εργαλεία θα δημιουργήσουμε ολοκληρωμένα έργα τέχνης.

Παιδική ζωγραφική (νηπιακό - παιδικό - εφήβων - ενηλίκων)

Τα μαθήματα ζωγραφικής θα δώσουν στα παιδιά σας την ευκαιρία να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στη ζωγραφική και να διδαχθούν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της παγκόσμιας ζωγραφικής τέχνης

Κλασική ζωγραφική (εφήβων - ενηλίκων)

Στα μαθήματα θα διδαχθούμε τις βασικές αρχές της ζωγραφικής,  θα ζωγραφίσουμε με διάφορες τεχνικές και θα γνωρίσουμε τις μεγάλες σχολές και τους μεγάλους δασκάλους της παγκόσμιας αυτής τέχνης

Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά

Στο θεατρικό παιχνίδια τα παιδιά θα έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμου του θεάτρου και θα μάθουν να λειτουργούν ομαδικά, να αυτοσχεδιάζουν και να ανακαλύπτουν νέες δεξιότητες.

Θεατρικό εργαστήρι (εφήβων - ενηλίκων)

Στο τμήμα θεάτρου θα έρθουμε σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμου του θεάτρου, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο και θα διδαχθούμε στοιχεία υποκριτικής, κινησιολογίας, ορθοφωνίας, καθώς και θεατρικό αυτοσχεδιασμό.

Εργαστήρι χειροτεχνίας για παιδιά

Με διάφορα υλικά χειροτεχνίας και με όπλο την φαντασία τους, τα παιδιά θα δημιουργήσουν μικρά έργα τέχνης με καλαισθησία και δημιουργική διάθεση.

Χειροποίητο κόσμημα

Στο χειροποίητο κόσμημα με μέταλλο αλλά και με ανακυκλώσιμα υλικά θα δημιουργήσουμε τα δικά μας μοναδικά κοσμήματα με φαντασία και πολύ μεράκι.


Και πολλά άλλα μαθήματα  & σεμινάρια τέχνης και πολιτισμού θα βρείτε στη Λέσχη Τέχνης Βορείου Ελλάδος.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν … σας περιμένουμε όλους!

Λαγυνά (έναντι ΟΠΑΠ) |

Τηλ. επικ. 23940 73680 - 6986974316 - 69374255024 - 6988033178 |

Βρείτε μας και στο fb Λέσχη Τέχνης Βορείου Ελλάδος |

 

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium