Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/7/2024 09:55:06Επισκέπτες Online: 835


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΣΤΟ "ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ" ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΣΗΡΟ
18-02-2011
ΣΤΟ "ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ" ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΣΗΡΟ

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε και την αντίδραση όλων των φορέων και κατοίκων της Δημοτικής ενότητας Ασσήρου σχετικά με το κόψιμο δέντρων στην Ασσηρο και τον ελλειπή καθαρισμό της κοίτης του χειμάρρου Ασσήρου, ο Δήμαρχος Λαγκαδά είχε συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς υλοποίησης της σχετικής μελέτης, για την από κοινού εξέταση του προβλήματος.

Να θυμίσουμε πως το θέμα αυτό το ανέδειξε πρώτα η ιστοσελίδα lagadas net, όπου και ασχολήθηκε διεξοδικά.  Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του θέματος θα βρειτε εδώ http://www.lagadas.net/index.php?act=viewProd&productId=699,
εδώ http://www.lagadas.net/index.php?act=viewProd&productId=726 
και εδώ http://www.lagadas.net/index.php?act=viewProd&productId=734

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/2/2010 στα γραφεία της Γενικής Δ/νσης Δασών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της αποκεντρωμένης Διοίκησης, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής. Από πλευράς Δασαρχείου μετείχαν οι κ.κ Μακεδος Ιωάννης Δ/ντης δασών Ν. Θεσσαλονίκης, Ευαγγελόπουλος Γρηγόρης Δασάρχης Λαγκαδά και ο Γενικός Διευθυντης δασών Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΗΣ. Τον Δήμαρχο Λαγκαδά συνόδευαν ο Αναστάσιος Χαριτωνίδης αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Στόιος και εκπρόσωποι του περιβαλλοντολογικού συλλόγου Ασσήρου.

Αποφασίσθηκε και συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να γίνει ουσιαστικός καθαρισμός της κοίτης του χειμάρρου από τα «φερτά» κυρίως υλικά που δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα και την απόφραξη των τάφρων στην πόλη της Ασσήρου, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως τα συνεργεία του Δασαρχείου θα αποφύγουν την υλοτόμηση χλωρών και υγειών δένδρων.

Επίσης και ύστερα από την επιμονή του Δημάρχου, οι επίσημοι του Δασαρχείου αποδέχθηκαν το αίτημα της διανομής μέρους της ξυλείας στους κατοίκους της Ασσήρου. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium