Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 09:58:03Επισκέπτες Online: 462


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ.ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΣΗΡΟΥ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΤΗΣ
21-02-2011
ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ.ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΣΗΡΟΥ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΤΗΣ

ΓΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

"Προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες της Μυγδονίας, και όχι της Ασσήρου"


Τη διαβεβαίωση ότι δεν έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δήμων Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά για τη μεταφορά των λυμάτων της δημοτικής κοινότητας Ασσήρου στο Βιολογικό Σταθμό Επεξεργασίας Λυμάτων Λητής, εξέφρασε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου Λητής, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου διέψευσε τις φήμες περί δήθεν σύμπραξης μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία φέρεται να επιτεύχθηκε στο πλαίσιο συνάντησης του κ. Σαραμάντου με το δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Αναστασιάδη.

«Το κόστος λειτουργίας του βιολογικού μειώνεται όταν δέχεται όλο και περισσότερους καταναλωτές. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος βιολογικός σταθμός εξυπηρετεί τις ανάγκες 13.000 κατοίκων. Συνεπώς, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εξυπηρετήσουμε πρώτα τις ανάγκες της Μυγδονίας και όχι της Ασσήρου», τόνισε ο κ. Σαραμάντος, ενώ άφησε αιχμές και σε βάρος του κ. Αναστασιάδη.

«Ο δήμαρχος Λαγκαδά έκανε λάθος στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι δήθεν συμφωνήθηκε να μεταφέρονται τα λύματα της δημοτικής κοινότητας Ασσήρου στον βιολογικό σταθμό της Λητής όπως επίσης και ότι η συγκεκριμένη μονάδα θα υποδέχεται φορτία με βοθρολύματα από περιοχές του δήμου Λαγκαδά», σημείωσε ο κ. Σαραμάντος.

Επιπλέον, επισήμανε πως ακόμα και αν ληφθεί κάποια απόφαση σε διμερές επίπεδο, χρειάζεται η σχετική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. «Κανένας δήμαρχος δεν μπορεί να συμφωνήσει τίποτα, ούτε να δεσμευτεί για κάτι», δήλωσε με νόημα ο κ. Σαραμάντος.

Διαβάστε εδώ τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λαγκαδά που αναφερόταν στη συμφωνία μεταξύ των δύο δήμων για τη μεταφορά λυμάτων της Ασσήρου στο βιολογικό σταθμό της Λητής http://www.lagadas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2011-02-03-14-27-25&catid=44:2009-10-16-20-47-25Του Γ. Κατσιάνη, www.xronews.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium