Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/12/2021 19:06:01


    Επισκέπτες Online: 696


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Με πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το "10άρι του Λαγκαδά"
24-10-2016
Με πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το "10άρι του Λαγκαδά"


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας αντοχής “Το 10άρι του Λαγκαδά” και οι παράλληλοι αγώνες πόλης με την επωνυμία 
Run in Lagadas την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Στην αθλητική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Γυμναστικό Σύλλογο και τον Δήμο Λαγκαδά, συμμετείχαν περισσότεροι από 650 δρομείς, δημότες του Λαγκαδά, αλλά και από πολλές περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κοζάνη, Ξάνθη, Θάσο, Ιωάννινα, Ρέθυμνο, Πολύγυρο, Κιλκίς, Νάουσα κ.α.) ηλικίας από 4 έως 73 ετών, οι οποίοι γέμισαν  τους δρόμους της πόλης λαμβάνοντας μέρος στα αγωνίσματα των 10kmTo 10άρι του Λαγκαδά”, 5km, ενώ ο αγώνας των 1000 μέτρων πλημμύρισε από μικρούς δρομείς των δημοτικών σχολείων της περιοχής.


Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί Δημότες και φίλοι του αθλητισμού, ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος έλαβε και μέρος στους αγώνες, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά Αναστάσιος Τομπούλης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαγκαδά, εκπρόσωποι των χορηγών του αγώνα και τεχνικοί σύμβουλοι του ΣΕΓΑΣ.


Για την επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων εργάστηκαν εντατικά πολλοί εθελοντές και μέλη του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών – ΕΣΕΠΑ Λαγκαδά. Πολύτιμη η συμβολή της διεύθυνσης της Τροχαίας για τη διατήρηση των μέτρων κυκλοφορίας, των χορηγών της εκδήλωσης αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου.

Οι δημότες του Λαγκαδά, αλλά και οι αθλητές που πήραν μέρος από όλες τις περιοχές της Ελλάδας αγκάλιασαν με θέρμη και ενθουσιασμό το νέο αυτό θεσμό που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Λαγκαδά.

Τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα των αγώνων για τα 5km και 10km έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης www.runinlagadas.gr στην οποία σύντομα θα διατίθεται και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο των αγώνων. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium