Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/12/2023 17:05:08

Επισκέπτες Online: 622


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Διέπρεψαν σε Διεθνή Ημερίδα Κολύμβησης οι αθλητές του Κολυμβητικού Συλλόγου Λαγκαδά
09-11-2016
Διέπρεψαν σε Διεθνή Ημερίδα Κολύμβησης οι αθλητές του Κολυμβητικού Συλλόγου Λαγκαδά

Ο Κολυμβητικός Σύλλογος Λαγκαδά "Κένταυρος" συμμετείχε στην Διεθνή Ημερίδα προαγωνιστικών τμημάτων "ΦΙΛΙΠΠΙΑ", που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2016.


Ο Σύλλογος συμμετείχε με επτά αθλητές, οι οποίοι διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους μέσα στο νερό.

Οι 4 έμπειροι αθλητές, Τσουκανης Ιωάννης, Μάτζιαρης Παναγιώτης, Ζηζόπουλος Αιμίλιος και Δημητριάδης Ιωάννης έκαναν όλοι ατομικά ρεκόρ, κατεβάζοντας τους χρόνους τους στα 50 μ. ελεύθερο, από 3 - 9,5 δεύτερα ο καθένας, σε σχέση με τους χρόνους που είχαν στις προηγούμενες αντίστοιχες ημερίδες που συμμετείχαν. Πλέον, οι χρόνοι τους είναι κάτω από 49΄΄ (49΄΄ - 47΄΄ - 44΄΄ και 39΄΄), δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι η δουλειά που πραγματοποιήθηκε αρχικά από την προπονήτρια Λουκία Πλιάκου και μετέπειτα από τον προπονητή Αλέξη Ασλανίδη, ήταν ουσιαστική.

Αυτό δείχνει ότι οι σωστές επιλογές των προπονητών έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, παρά τις πολλές δυσκολίες (μικρή διάρκεια λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Λαγκαδά - πενιχρά έσοδα - μετακίνηση των παιδιών από 2 έως 4 φόρες την εβδομάδα σε Κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης) σε σχέση με τα άλλα σωματεία, ο Κολυμβητικός Σύλλογος Λαγκαδά επιλέγει σωστά πολύ καλούς προπονητές, με σωστές βάσεις και θέτει ως στόχο την συνεχή βελτίωση των επιδόσεων των παιδιών - αθλητών.

Στην ημερίδα συμμετείχαν για πρώτη φορά και τρεις νέοι αθλητές του συλλόγου μικρότερων κατηγοριών, ηλικίας 10 και 9 ετών (Ανθιμος Σισκούδης, Χαράλαμπος Πασχαλίδης και Παναγιώτης Πασχαλίδης), που είχαν πολύ αξιοπρεπή παρουσία.

Ακολουθεί μια φουρνιά πέντε αθλητών (5) από τις ακαδημίες του συλλόγου, η Βασιλική Δέδε, η Παρασκευή Δημητριάδου, η Ξένια Κατσαμάκη, ο Απόστολος Καπετάνιος και ο Αναστάσης Σισκούδης, παιδιά τα οποία από την επόμενη σεζόν θα συμμετέχουν και αυτά, μεγαλώνοντας την παρέα του προαγωνιστικού τμήματος. 

Στόχος του συλλόγου είναι μέσα από την σκληρή δουλειά και προπόνηση να αναδειχθούν αθλητές της πόλης του Λαγκαδά.

Ο Κολυμβητικός Σύλλογος ευχαριστεί όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τη χαρά που έδωσαν στους προπονητές τους και τους γονείς τους.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου στη Διεθνή Ημερίδα. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium