Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/12/2021 12:01:42


    Επισκέπτες Online: 1049


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πλούσιο θέαμα στο 9o Enduro Adventure την Κυριακή στον Λαγκαδά
10-02-2017
Πλούσιο θέαμα στο 9o Enduro Adventure την Κυριακή στον Λαγκαδά


Πριν 9 ολόκληρα χρόνια πραγματοποιήθηκε το 1o Enduro Adventure στον Λαγκαδά, ανοίγοντας νέα μονοπάτια στα παρθένα τότε μέρη της περιοχής και προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε αθλητές και θεατές.

Τότε, κανείς δεν περίμενε πως θα το αγαπούσαν τόσο, τόσοι πολλοί αθλητές, χομπίστες ή ακόμα και κάποιοι που ήθελαν απλά να ξεδώσουν από την ρουτίνα με μια βόλτα σε μονοπάτια του Λαγκαδά.

Αυτήν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 9o Enduro Adventure, ένα δυνατό event για αληθινούς αναβάτες ή ακόμη και για όσους θέλουν να γίνουν αληθινοί γητευτές των μονοπατιών σε μια περιπετειώδη διαδρομή!

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Το μήκος της διαδρομής κυμένεται απο τα 60* εώς τα 75* χλμ. Στην διαδρομή υπάρχουν αρκετά σημεία που χωρίζονται σε Hard και Hobby. *Υπάρχει ένα κομμάτι Ηard το οποίο είναι 10-15χλμ παραπάνω απο το Hobby(το 10  15 θα εξαρτηθεί λόγω καιρού). To συγκεκριμένο κομμάτι ονομάζεται Hard Pro και θα το συναντήσετε στα 25 χλμ περίπου.Βοήθειες θα υπάρχουν μόνο στην κοινή διαδρομή. Στα Hard μονοπάτια θα σας συνιστούσαμε να πηγαίνετε κατά ομάδες για τυχόν δυσκολίες. Σε όλη την διαδρομή θα βρείτε λευκή-πορτοκαλί κορδέλα και στα Hard κομμάτια κόκκινη-λευκή κορδέλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Κυριακή απο τις 08:00 π.μ εώς και τις 11:00 π.μ. Οι αναβάτες πρέπει να συμπληρώσουνε την υπεύθυνη δήλωση για να μπορούνε να λάβουνε μέρος στην βόλτα. Η Τιμή ανέρχεται στα 20€ και θα δοθεί αναμνηστικό
T-shirt με το λογότυπο του 9ου ENDURO ADVENTURE.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση θα γίνει από την κεντρική πλατεία Χρυσαυγής από τις 10:00 π.μ. Ο τερματισμός θα είναι δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Χρυσαυγής όπου θα υπάρχει ειδική διαδρομή για να ανεβεί η αδρεναλίνη στα ύψη. Η εκκίνηση θα γίνει κατά ομάδες με διαφορά χρόνου μεταξύ τους για να μην υπάρξει συμφόρηση στα μονοπάτια.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στα 45 χλμ περίπου(
Hard Pro) και στα 35 χλμ (Hobby) της διαδρομής όπου θα δοθεί νερό - σνάκ σε όλους! Μην ξεχάσετε να δώσετε το μπιτόνι σας στο αυτοκίνητο του ανεφοδιασμού αλλά και να το πάρετε ξανά πίσω.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι αναβάτες θα πρέπει να φοράνε ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ για ξεκούραστη οδήγηση στα δύσκολα-γλιστερά τερέν όπως επίσης και τον απαραίτητο εξοπλισμό χωμάτινης μοτοσυκλέτας.

Θα υπάρχει κάλυψη από διασώστες σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ για μια ασφαλή βόλτα.

Πληροφορίες:

Γιάννης  6970088552

Στέλιος  6944155570 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium