Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/4/2024 20:25:06

Επισκέπτες Online: 567


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


"Casa Verde" Μια όαση ανάπτυξης στον Λαγκαδά
20-03-2017
"Casa Verde" Μια όαση ανάπτυξης στον Λαγκαδά


Είναι αλήθεια πως στην πόλη μας τελευταία υπάρχει μια κινητικότητα σε ό,τι αφορά το «επιχειρείν» και αυτό εντοπίζεται κυρίως στον χώρο της εστίασης και της αναψυχής.

Παράλληλα είδαμε καταστήματα να κλείνουν και άνθρωποι που μέχρι χθες δραστηριοποιούνταν σοβαρά με το αντικείμενο τους, σήμερα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιχειρηματικής επιβίωσης.

Αυτό που χρόνια τώρα όμως έλειπε από τον Λαγκαδά ήταν μια επιχειρηματική κίνηση που θα αναβάθμιζε την πόλη μας και θα της έδινε μια ακόμα ευκαιρία ανάπτυξης, ήταν μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα που θα μπορούσε να καλύψει με αξιώσεις, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα τον τομέα αυτό στην πόλη μας. Αυτή η έλλειψη ήρθε τώρα να καλυφθεί με την επιχειρηματική πρωτοβουλία του Γιώργου Μαρμούρη με το Casa Verde, ο οποίος εν μέσω κρίσης έκανε το δικό του όνειρο πραγματικότητα και έκανε την κρίση ευκαιρία ανάπτυξης όχι μόνο δικής του αλλά και της πόλης μας.

Το νέο απόκτημα της αγοράς του Λαγκαδά είναι ένα πραγματικό στολίδι αισθητικής και λεπτού γούστου, με αξιώσεις και προοπτική στην προσφορά υπηρεσιών στην φιλοξενία και στην εστίαση παράλληλα. Όλα φτιαγμένα με μεράκι και αίσθηση ομορφιάς, υπέροχη αισθητική αντίληψη για το συγκεκριμένο αντικείμενο που αποπνέουν μια εικόνα αρχοντιάς.

Πρέπει να πούμε ότι η κάθε πρωτοβουλία συμπατριωτών μας ή και άλλων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας είναι χαρά και ευχαρίστηση όλων μας γιατί συμβάλλουν σε μια αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της τοπικής οικονομίας και δεν είναι λίγοι οι χώροι αυτοί της πόλης μας που πραγματικά σε ικανοποιούν με την προσφορά τους. Θεωρούμε ότι μπορεί ακόμα ο Λαγκαδάς να τρέξει στον δρόμο της ανάπτυξης και να ξαναμπεί  όπως παλιά στην τροχιά της προσφοράς, αναψυχής και ξεκούρασης για τους Θεσσαλονικείς ή άλλους γείτονες, εφόσον παλέψουμε να ξαναδούμε την πόλη μας ως λουτρόπολη και κέντρο θερμαλισμού, ιαματικού τουρισμού αλλά και άθλησης. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν, αρκεί όσοι έχουν την δύναμη του επιχειρείν να τολμήσουν να πάρουν τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται.

Τα λίγα πλέον εναπομείναντα διατηρητέα σπίτια της πόλης μας μπορούν να αποτελέσουν έναν άλλο κλάδο επιχειρηματικότητας και στροφής προς την ανάπτυξη και τον τουρισμό. Η ομορφιά που υπάρχει γύρω μας και που περιβάλλει τον Δήμο Λαγκαδά, δυστυχώς παραμένει αναξιοποίητη  εδώ και χρόνια γιατί κάποιοι δεν νοιάστηκαν να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα και να προβάλλουν αυτά που χάρισε ο Θεός και η φύση στην περιοχή μας.

Ο τουρισμός και ο πολιτισμός είναι δυο όπλα που στην περιοχή μας παραμένουν παροπλισμένα. Ας ελπίσουμε ότι η πρωτοβουλία του Γιώργου Μαρμούρη να βρει  μιμητές.

Τρύφων Τσομπάνης

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium