Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/9/2023 15:20:37


 Επισκέπτες Online: 572


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών κατηγορεί τον δήμο Λαγκαδά ότι βάζει εμπόδια στη δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου
09-04-2017
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών κατηγορεί τον δήμο Λαγκαδά ότι βάζει εμπόδια στη δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΥΝΩΝ

Ένα πάγιο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών, η κατασκευή ενός χώρου πολιτισμού σε ένα κτίριο το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι εγκαταλειμμένο στην πλατεία των Λαγυνών έχει μπει στην τελική ευθεία!!! Το Σάββατο 01 Απριλίου 2017 (δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο… όπως αρχικά νομίσαμε) λάβαμε Σήμα διακοπής εργασιών - Αναστολή εκτέλεσης της υπ’ αριθμόν 09/2017 αδείας που μας χορήγησαν από την πολεοδομία του Δήμου Λαγκαδά!!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών έχει 600 ενεργά μέλη από τα οποία 300 παρακολουθούν τις δραστηριότητες μας. Η ανάγκη ευρέσεως χώρου είναι επιτακτικήΕδώ και δύο χρόνια θέτουμε το συγκεκριμένο θέμα στον Δήμαρχο, ο οποίος συστηματικά μας αγνοεί. Αποφασίσαμε να νοικιάσουμε έναν χώρο και να δημιουργήσουμε ένα πολιτιστικό κέντρο για τα παιδιά και τους κατοίκους των Λαγυνών χωρίς να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου και αντί για βοήθεια συναντάμε…. Εμπόδια.

Θέλουμε δημόσια να θέσουμε κάποια ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Λαγκάδα κ. Καραγιάννη:

Εάν θεωρεί ο Δήμος ότι έχει ιδιοκτησία το συγκεκριμένο κτίριο γιατί δεν κάνει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες που απαιτούνται για να κλείσει το θέμα???

Τόσα χρόνια (από το 1945 περίπου και έπειτα) που ο συγκεκριμένος χώρος εκμισθώνεται από τον Ιερό Ναό σε διάφορους ιδιώτες δεν υπήρχε πρόβλημα και υπάρχει τώρα που νοικιάστηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο. ΓΙΑΤΙ???

Προς τι η εμπάθεια του Δήμου Λαγκάδα προς έναν από τους μεγαλύτερους συλλογικούς φορείς του Δήμου μας? Γιατί δημιουργεί προβλήματα στις δραστηριότητες μας και εμποδίζει μια προσπάθεια που δεν τον επιβαρύνει οικονομικά???

Πως δικαιολογείται η μη παρουσία του Δημάρχου στις εκδηλώσεις μας???

ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΤΑΝ???

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΓΥΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΚΑΙ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.


Η Συντονιστική Επιτροπή Αποπεράτωσης Κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium