Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/3/2024 14:28:20Επισκέπτες Online: 413


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ 4 - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
15-03-2011
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ 4 - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η τακτική αναγνώστρια μας Μ.Μ. μας στην καθιερωμένη της εβδομαδιαία επιστολή, μας μιλάει για το πρόγραμμα γυμναστικής των γυναικών του Λαγκαδά 
"Επειδή πιστεύω ότι οφείλουμε να προβάλουμε τα καλά πράγματα που γίνονται γύρω μας, καμιά φορά χωρίς να έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει, θα ήθελα να σας μιλήσω για το πρόγραμμα άθλησης γυναικών του Δήμου Λαγκαδά και συγκεκριμένα για το κομμάτι που λειτουργεί στην πόλη του Λαγκαδά.
Στο κτίριο του ΚΑΠΗ λοιπόν, στον τρίτο όροφο, κάθε μέρα 10-11 το πρωί και 3-4 το μεσημέρι γίνεται μάθημα γυμναστικής για γυναίκες από τη γυμνάστρια Ε. Τζίτζιρα.
Εδώ και αρκετά χρόνια μια μεγάλη ομάδα γυναικών της πόλης μας κυριολεκτικά ξεκλέβουμε χρόνο από τις ατελείωτες υποχρεώσεις μας και δίνουμε ραντεβού για άθληση. Εκτελούμε ένα έντονο πρόγραμμα και φεύγουμε όχι κουρασμένες, αλλά ευχαριστημένες και ανανεωμένες. Είναι απίστευτο το πόσο μια συνεπής παρακολούθηση σου αλλάζει το σώμα και βελτιώνει τις δυνάμεις. Και επιπλέον η επαφή μεταξύ μας δημιουργεί νέες γνωριμίες και ίσως φιλίες.
Η συμβολή της γυμνάστριας είναι καθοριστική, καθώς με ποικιλία ασκήσεων και προγραμμάτων κρατά το επίπεδο της άθλησης ψηλά. Μερικές φορές ούτε και εμείς δεν πιστεύουμε τα πράγματα που καταφέρνουμε.
Μη φανταστείτε ένα υπερ-εξοπλισμένο γυμναστήριο, η θετική ενέργεια που κυριαρχεί κάνει όμως θαύματα. Πραγματικά ελπίζουμε στη συνέχεια αυτού του θεσμού και στην επέκταση του με περισσότερες ώρες, έτσι ώστε να ωφελεί τις γυναίκες της πόλης μας και γιατί όχι αργότερα και τους άντρες δημότες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να ζήσετε την εμπειρία.
 
ΥΓ: Είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο να μαθαίνουμε για αξιόλογα σχολεία της περιοχής μας και ελπίζω να στέκονται σαν παράδειγμα για τα υπόλοιπα.
 
Αλλά θα επανέλθω" 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium