Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/6/2022 07:28:59
    Επισκέπτες Online: 373


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Κέντρο αισθητικής & αδυνατίσματος "Ο Μύλος": Μειώστε το τοπικό πάχος σε μία ώρα με ... Κρυολιπόλυση!
03-08-2017
Κέντρο αισθητικής & αδυνατίσματος "Ο Μύλος": Μειώστε το τοπικό πάχος σε μία ώρα με ... Κρυολιπόλυση!


Στο κέντρο αισθητικής & αδυνατίσματος Ο Μύλος μπορείτε να μειώσετε το τοπικό λίπος έως 40% σε μία ώρα με κρυολιπόλυση και με μόνο 45€ την επίσκεψη!!

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Τις τελευταίες δεκαετίες η βασική μέθοδος για την επίτευξη ενός καλοσμιλευμένου κορμιού αλλά και η δημοφιλέστερη αισθητική χειρουργική επέμβαση ήταν η λιποαναρρόφηση. Τα τελευταία χρόνια όμως, έχουν αναπτυχθεί διάφορες μέθοδοι μη επεμβατικής μείωσης λιπώδους ιστού που χρησιμοποιούν χαμηλές θερμοκρασίες. Η δημοφιλέστερη είναι η κρυολιπόλυση κατά την οποία εφαρμόζεται ελεγχόμενο ψύχος μέσω ενός εξειδικευμένου μηχανήματος, σε περιοχές τοπικού πάχους.

Πώς γίνεται η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη χειρουργική θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι κεφαλές του μηχανήματος τοποθετούνται στην περιοχή με τοπικό λίπος. Η χαμηλή θερμοκρασία επηρεάζει επιλεκτικά τα λιποκύτταρα της περιοχής, οδηγώντας τα, τις επόμενες εβδομάδες σε απόπτωση και διάσπαση μέσα από διαδικασίες του λεμφικού συστήματος με αποτέλεσμα την τελική αποβολή του λίπους από τον οργανισμό.

Σε περιοχές που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος;

Στην κοιλιά, το πλάι της μέσης, τα μπράτσα, εξαλείφοντας το περιττό λίπος και βοηθώντας στην απώλεια πόντων στην περιοχή. Εφαρμόζεται, επίσης, με επιιτυχία στους γλουτούς (ψωμάκια), το εσωτερικό την μηρών και γενικά σε περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Η βελτίωση του σχήματος της περιοχής αρχίζει να είναι ορατή στις 2-3 εβδομάδες αλλά είναι μέγιστη στις 6-8 εβδομάδες. Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο αλλά κατά μέσο όρο αρκούνε 3 εφαρμογές ανά περιοχή.

Το νέο Γαλλικής προέλευσεως σύστημα Cryoslim (κρυολιπόλυση) είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής με συστήματα Autocheck & Pertier, τα οποία αποκλείουν τον κίνδυνο υπερβολικής κατάψυξης ή βλάβης στους γύρω ιστούς, με αποτέλεσμα τη μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους με φυσικό τρόπο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του σε σχέση με τα προηγούμενα μηχανήματα είναι πως διαθέτει πρόγραμμα εφαρμογής ανάλογα με το σωματότυπο και το βάρος του κάθε ατόμο, καθώς και αυτόνομες κεφαλές επιλογής προγράμματος. Οι κεφαλές έχουν αισθητήρες όπου, ανάλογα με τις ανάγκες του σημείου εφαρμογής που έχουν τοποθετηθεί, προσαρμόζουν το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του!!


Το Cryoslim χρησιμοποιεί πανάκια Hydrofilm
τα οποία δεν περιέχουν υγρό φρέον


Εναλλακτικές θεραπείες

για πρόσωπο, σώμα, αδυνάτισμα, αποτρίχωσηΑισθητικές & εναλλακτικές θεραπείες

πατήστε εδώ"O Μύλος"

Παύλου Μελά 27, Λαγκαδάς

Τηλ. 23940 25821 - κιν. 6986908299

e-mail myloslagadas@gmail.com

fb myloslagadas 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium