Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/3/2024 20:29:05Επισκέπτες Online: 462


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΑΡΚΟΥ & ΒΑΡΒΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΤΣΟΜΠΑΝΗ
07-08-2017
ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΑΡΚΟΥ & ΒΑΡΒΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΤΣΟΜΠΑΝΗ


Διαβάστε παρακάτω τις απαντήσεις μέσω
facebook του Αντιδημάρχου δημοτικής ενότητας Λαγκαδά Δημήτρη Μάρκου και του προέδρου της δημοτικής ενότητας Λαγκαδά Βασίλη Βαρβαλιού στο άρθρο του Τρύφωνα Τσομπάνη Καλημέρα σας Κύριοι !!!!! που δημοσίευσε το
lagadas.net

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ


Αγαπητέ κύριε Τσομπάνη,


Με αφορμή το κείμενο που δημοσιεύσατε θέλω, ως αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Λαγκαδά να εκθέσω την πραγματική διάσταση των προβλημάτων που επισημάνατε.
Υπάρχουν προβλήματα, δεν το αρνούμαι. Η λύση τους όμως, προϋποθέτει, εκτός από οικονομική στήριξη η οποία ως γνωστόν είναι πενιχρή, επαρκές προσωπικό (το προσωπικό του δήμου μας καλύπτει 47 χωριά), καλοπροαίρετη διάθεση αλλά και συνεργασία.
Το κείμενό σας ωστόσο, δεν είναι ούτε καλοπροαίρετο ούτε αποπνέει διάθεση συνεργασίας. Αφ' ενός βιάζεστε να περάσει ο χρόνος (οι 4 μήνες ανάληψης των καθηκόντων μου έγιναν 6 ξαφνικά!!!) και αφ' ετέρου αναλώνεστε σε κινήσεις εντυπωσιασμού με στόχο την προσωπική σας προβολή και όχι την επίλυση των προβλημάτων για την οποία «κόπτεσθε διακαώς». Όπως γνωρίζετε, ζω στο Λαγκαδά, γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μου και είμαι καθημερινά στο Λαγκαδά. Επομένως, είναι πολύ εύκολο για σας να με συναντήσετε και να μου επισημάνετε οποιοδήποτε πρόβλημα.
 
Και για να επιστρέψω την…. προτροπή σας για έργα και όχι λόγια κλείνω σύντομα την απάντηση μου γιατί προτιμώ να εργάζομαι παρά να γράφω μακροσκελή κείμενα εντυπωσιασμού…..

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Μάρκου

Αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Λαγκαδά

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Κ. ΛΑΓΚΑΔΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΡΒΑΛΙΟΥ

 

Αγαπητέ κ. καθηγητά,

Για μια ακόμη φορά επιλέγετε το διαδίκτυο για να κάνετε κριτική. Επιλεκτικά έχετε ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες από παιδικές χαρές που το χόρτο φτάνει το ένα μέτρο, δεν κάνατε όμως τον κόπο να πάτε λίγα μέτρα παραπάνω για να δείτε την παιδική χαρά της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ή την παιδική χαρά της οδού Παπακυριαζή, την παιδική χαρά της οδού Νίκης, της οδού Λαχανά και την παιδική χαρά της οδού Β. Αλεξάνδρου, η οποία επιτέλους έχει και περίφραξη.
Λέτε για τα σχολεία δεν κάνατε τον κόπο όμως να πάτε να δείτε από κοντά τα φρεσκοβαμμένα σχολικά συγκροτήματα της πόλης του Λαγκαδά και τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια και Λύκεια. Γνωρίζετε άραγε πως τοποθετήθηκε συναγερμός στο 3ο Νηπιαγωγείο Λαγκαδά για αποφυγή κλοπών που είχαν παρατηρηθεί; Δεν πήγατε να δείτε τα δεκάδες καινούργια θερμαντικά σώματα που τοποθετήθηκαν σε αυτά, δεν πήγατε να δείτε την δουλειά που έγινε στην βιβλιοθήκη του Γυμνασίου.
Λέτε για τα πουλιά και ίσως έπρεπε να γνωρίζετε ότι και στο παρελθόν έγινε προσπάθεια με κάποιους τρόπους να φεύγουν αλλά δεν υπήρχε αποτέλεσμα, τι θέλετε να κάνουμε να βάλουμε κάποιον να τα πυροβολεί (και μην κόπτεστε τόσο πολύ για τα μαγαζιά γιατί ουκ ολίγες φορές κάνετε εσείς καταγγελίες για τον κοινόχρηστο χώρο που καταλαμβάνουν αυτά κατόπιν αδείας). Όσο για τις τρύπες θα έπρεπε να ξέρετε ότι λόγω παλαιότητας του δικτύου δυστυχώς υπάρχουν, αλλά καθημερινά κλείνουμε πολλές. Φέτος για πρώτη φορά δεν παρατηρήθηκε μείωση της υδροδότησης της πόλης μας παρά μόνο όταν υπάρχουν σοβαρές βλάβες τις οποίες φανταζόμαστε πως γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε, πόσο μάλλον να τις προβλέψουμε. Όσο για τους κάδους τοποθετούνται πάντα εκεί που εξυπηρετούν τους πολίτες, ενώ τα σκουπίδια μαζεύονται και το Σάββατο. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι το προσωπικό και τα μέσα είναι ελάχιστα για να εξυπηρετηθούν όλες οι ανάγκες. Την κριτική την καλοπροαίρετη τη δεχόμαστε μην το παίζετε όμως τιμητής των πάντων. Εσείς που βλέπετε πάντα μπροστά μην ξεχνάτε ότι ανήκετε στην μία εκ των παρατάξεων η οποία δεν ψήφισε για να έρθει το φυσικό αέριο στο Λαγκαδά. Ισχυρίζεστε ότι κάποια πράγματα γίνονται κατόπιν υποδείξεων σας, σας ενημερώνουμε λοιπόν πως υπάρχει προγραμματισμός και γίνονται στην ώρα τους, μερικές φορές όμως οι δικές σας υποδείξεις συμπίπτουν με τον προγραμματισμό μας.


ΥΓ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΟ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΒΑΡΒΑΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium