Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/7/2024 23:40:55Επισκέπτες Online: 712


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Απάντηση - Καταπέλτης του Τρύφωνα Τσομπάνη σε Μάρκου & Βαρβαλιό
08-08-2017
Απάντηση - Καταπέλτης του Τρύφωνα Τσομπάνη σε Μάρκου & Βαρβαλιό


Διαβάστε εδώ το αρχικό άρθρο του Τρύφωνα Τσομπάνη

Διαβάστε εδώ τις απαντήσεις Μάρκου & Βαρβαλιού στο άρθρο του Τρ. Τσομπάνη


Διάβαστε παρακάτω την απάντηση του Τρύφωνα Τσομπάνη στις δημοσιεύσεις του κ. Μάρκου & κ. Βαρβαλιού


Προς τον κ. Αντιδήμαρχο Δημ. Ενότητας Λαγκαδά

και τον Πρόεδρο της Κοινότητος Λαγκαδά

Αγαπητοί μου,

Δεν είχα σκοπό να μπω σε μια λογική διαδικτυακού διαλόγου, απλά με το κείμενό μου ήθελα να ταρακουνήσω την ηρεμία σας. Νομίζω πως το πέτυχα αφού σπεύσατε και οι δύο να απαντήσετε. Κάτι είναι κι αυτό! Βεβαίως ο κ. Αντιδήμαρχος συμφωνεί μαζί μου για τα άλυτα προβλήματα αλλά δεν θέλει να του τα θυμίζει κανένας, γιατί  πάντα κάποιος άλλος φταίει που παραμένουν άλυτα, αλλά  όχι αυτός που ασκεί διοίκηση!!! Το ίδιο έλεγε και για τα Λουτρά που ανέλαβε να σώσει μια επιχείρηση, που πριν από χρόνια λειτουργούσε κερδοφόρα, κατέληξε φάντασμα!!! Παράξενη λογική από ανθρώπους που έταξαν τον ουρανό για να αναλάβουν την εξουσία και να λύνουν προβλήματα!!! Τώρα φταίει  η έλλειψη  προσωπικού!!! Ας ψάξει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ να δει τις προσλήψεις τους. Ένα δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί νομίζουν ότι όποιος έχει παράπονα ή κάνει κριτική, το κάνει «για εντυπωσιασμό και αυτοπροβολή»; Πού να αυτοπροβληθώ κ. Αντιδήμαρχε, στο χωριό μου; Ποιον να εντυπωσιάσω; Και τι θα κερδίσω; Πιστεύετε στ’ αλήθεια ότι καίγομαι να ανταλλάξω τον ακαδημαϊκό μου θώκο με τον δικό σας; 

Γιατί όποιος μιλάει για τον τόπο του θεωρεί ο κ. Πρόεδρος ότι «γίνεται τιμητής των πάντων;». Όχι κ. Πρόεδρε δεν γίνομαι τιμητής, αλλά «εκτιμητής», γιατί εκτιμώ κατά την προσωπική μου γνώμη ως πολίτης (και συγνώμη που δεν συμφωνεί με τη δική σας) ότι όλα όσα περιγράφετε ως έργα είναι αστεία και ως αναφορά, γιατί τρέχετε πάντα πίσω από τα γεγονότα χωρίς να προλαμβάνετε κάτι. Το ότι καθαρίσατε εσχάτως 4 παιδικές χαρές, θα είναι ανέκδοτο αν μας πείτε ότι φταίει άλλος για το χάλι που είχαν ως τώρα, (αλήθεια για τις άδειες δεν είπατε τίποτα!), το ότι μπήκε συναγερμός σε ένα νηπιαγωγείο και το επικαλείστε ως κατόρθωμα, είναι ακριβώς απόδειξη ότι  και σε άλλα σχολεία δεν έχει συναγερμό πιθανόν και  σύστημα πυρασφάλειας. Τα θερμαντικά σώματα όχι μόνο τα είδα αλλά τα έχω και σε αρχείο φωτογραφικό, γι’ αυτό είπα πώς οι έφηβοι να αγαπήσουν το σχολείο!!!. Οι συναγερμοί μπαίνουν για να προλάβουμε κλοπές, όχι αφού μας κλέψουν τρέχουμε και δεν φτάνουμε! Μακάρι να βάζατε κι αλλού συναγερμούς γιατί κοντεύουν να σηκώσουν και το Δημαρχείο. Εκεί όμως που θα ήθελα να σταθώ και να εστιάσω λίγο την προσοχή, είναι η ευκολία με την οποία ο Πρόεδρος του Λαγκαδά μπορεί να χρησιμοποιεί το ψέμα για να αποφύγει τα προβλήματα αλλά και να θίξει πρόσωπα. Δεν το περίμενα!

α) Τον προκαλώ να μου πει πότε εγώ και πού, έκανα καταγγελία για τους καταστηματάρχες του Λαγκαδά για κατάληψη των πεζοδρομίων; Σε μια συζήτηση είπα ότι πρέπει να τηρηθεί ο νόμος. Αν ο κ. Βαρβαλιός έχει άλλη άποψη περί του νόμου να την καταθέσει επωνύμως. Ας προσπαθήσει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και ξαναμιλάμε. Το να πετάει όμως λάσπη ψαρεύοντας μετά σε αυτήν είναι ατόπημα. (Αυτοί που του έδωσαν την ψευδή πληροφορία έχουν τον λόγο τους). Απαιτώ τουλάχιστον μια συγγνώμη.

β) Η φράση του «μη μας το παίζετε τιμητής των πάντων» θυμίζει λίγο τον μακαρίτη Κουτσόγιωργα με εκείνο το «δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε»!!!  Όχι κ. Πρόεδρε όπως εσείς έχετε άποψη, την οποία όμως δεν βλέπουμε, έχουμε κι εμείς και την προβάλουμε και την λέμε και θα την λέμε είτε σας αρέσει είτε όχι! Μπορεί να χαλάμε την μακαριότητά σας, αλλά αυτός είναι  ο ρόλος της αντιπολίτευσης. Τώρα αν είναι μακροσκελή τα κείμενά μου…μάλλον και λίγα σας γράφω!!!

γ) Αναφερθήκατε ακόμα στο τελείως ξεκάρφωτο - έτσι για να πείτε κάτι - ότι η παράταξη στην οποία ανήκω δεν θέλει το φυσικό αέριο. Είστε καλά κ. Πρόεδρε; Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ έχει εκφράσει την άποψή του και γραπτώς και την έχει δημοσιεύσει και υπερθεματίζει για το φυσικό αέριο και λέει μάλιστα ότι ο χειρισμός από πλευράς Δήμου ήταν άστοχος και ατυχής, διότι δεν διασφάλισε κάποια προνόμια για την πόλη, (π.χ δωρεάν αέριο στα σχολεία ή τις δημοτικές επιχειρήσεις), αφού παραχωρεί σε έναν ιδιώτη εκτάσεις για 30 χρόνια χωρίς αντάλλαγμα!!! (ή Υπάρχει μήπως κάποιο αντάλλαγμα που απλά δεν μας το είπατε;) ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΡΩΝ. Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ,  διαθέτει στελέχη με γνώση και εμπειρία στο θέμα του φυσικού αερίου και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην σωστή απόφαση, αλλά ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ!!!

Εσείς που κόπτεστε για τα συμφέροντα του Δήμου, παραχωρείτε εκτάσεις για 30 χρόνια χωρίς εξασφάλιση, λες και είναι χωράφια του πατέρα σας!!! Το πόσο ατυχής και βεβιασμένος ήταν ο χειρισμός φάνηκε από το ότι η Περιφέρεια σας γύρισε πίσω τον φάκελο.

Αλλά αλήθεια η παράταξη Καραγιάννη στην οποία ανήκετε «θέλει το φυσικό αέριο;» Μήπως θυμάστε πόσοι από τους 28 συμβούλους σας ήρθαν για να ψηφίσουν το φυσικό αέριο; Μόνο δέκα οκτώ (18) με δέκα (10) απουσίες!!! Και σας πείραξε το ένα ΠΑΡΩΝ που ζητούσε διασφάλιση του Δήμου!!! Ντροπή για την αναλήθεια και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων κ. Πρόεδρε!!!

Τέλος στο  υστερόγραφό σας  αντιδράτε για την άποψή μου ότι η Κοινότητα Λαγκαδά έχει να συνεδριάσει εδώ και μήνες. Θυμάστε μήπως πότε ήταν η τελευταία συνεδρία; Μήπως θυμάστε ότι και εγγράφως σας παρακάλεσα να μη βάζετε συνεδρίες στις 12 ή 13 το μεσημέρι γιατί είμαστε στην εργασία μας και κυρίως Τετάρτη και Πέμπτη που το ωράριό μου είναι 8-20μμ, δεδομένου ότι δεν έχω το προνόμιο των άλλων εκλεγμένων να είμαι υπάλληλος του Δήμου και να βρίσκομαι όλη τη μέρα στο Δημαρχείο; Θα παρακαλούσα λοιπόν  να μου δώσετε τα πρακτικά για να δούμε μαζί  συνεδρίες, απουσίες και παρουσίες και τότε τα λέμε!

Με εκτίμηση

Τρύφων Τσομπάνης

Δημοτικός Σύμβουλος Κοινότητος Λαγκαδά 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium