Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/4/2024 15:16:29

Επισκέπτες Online: 616


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ Ο ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
21-08-2017
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ Ο ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκλέχτηκε ο Ευάγγελος Γραμμένος, με καταγωγή από το Ηράκλειο Λαγκαδά.
Σύμφωνα με
τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας έλαβε 48 ψήφους, έναντι 21 του Γιώργου Καλαντζή, ενώ υπήρχαν και δύο λευκά. 

Συγχαρητήρια δήλωση από τον Δήμο Λαγκαδά

Ο συνδημότης μας Ευάγγελος Γραμμένος είναι από σήμερα, Παρασκευή 18/8/2017, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).
Η Διοίκηση του Δήμου 
Λαγκαδά και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης συγχαίρουμε τον νέο Πρόεδρο για την εκλογή του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Συγχαρητήρια δήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ηρακλείου

<<Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλείου νιώθει περήφανος για ένα μέλος του Συλλόγου του. Ο Ευάγγελος Γραμμένος είναι από σήμερα, Παρασκευή 18/8/2017, ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως αποφάσισε η ευρεία πλειοψηφία των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της ΕΠΟ.Ο κ. Γραμμένος εξελέγη στην κορυφαία διοικητική θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου λαμβάνοντας 48 ψήφους επί συνόλου 71 ψήφων. Πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο γυρίζει οριστικά σελίδα, κλείνοντας μια και καλή την πόρτα στο σύστημα που το βάλτωσε σε όλα τα επίπεδα το έφερε στην πλήρη ανυποληψία και λειτουργούσε σχεδόν αποκλειστικά υπέρ μόνο μίας συγκεκριμένης ομάδας ....Του ευχόμαστε να είναι γερός και να συνεχίσει να είναι ο Άνθρωπος που όλοι ξέρουμε με το Α κεφαλαίο>>.

 

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, δικηγόρος στο επάγγελμα, έπαιξε ποδόσφαιρο στη Νίκη Ηρακλείου από το 1974 ως το 1985. Είναι ιδρυτικό μέλος της παράταξης «Ενωτική Κίνηση» που είχε συσταθεί με το όνομα αρχικά «Ανανεωτική Κίνηση». 

Την περίοδο 1984-1985 με πρόεδρο τον Γιώργο Λυσαρίδη, Ψωμιάδης και Γραμμένος είχαν την ευθύνη των παιδικών πρωταθλημάτων ενώ τα επόμενα χρόνια ο Βαγγέλης Γραμμένος στις θητείες Ψωμιάδη ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου, πριν τον διαδεχτεί στην προεδρία.

Τα χρόνια που ήταν φοιτητής της νομικής, ήταν ο γραμματέας της παράταξης «Ενωτική κίνηση» όταν ιδρύθηκε το 1983. Η παράταξη του εξελέγη για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1984 και ο Βαγγέλης Γραμμένος κλήθηκε να στηρίξει την Ενωση γραμματειακά κάτι που έκανε μέχρι το 1992. 

Στη συνέχεια έγινε μέλος του Δ.Σ. περνώντας από όλα τα πόστα διατελώντας πρόεδρος επιτροπής Πρωταθλήματος επιτροπής κανονισμών, αναπληρωτής πρόεδρος ενώ τον Δεκέμβριο του 2002 διαδέχτηκε τον Διονύση Ψωμιάδη στην προεδρία της Ενωσης.

Λόγω υποχρεώσεων του στη νομαρχία ο Διονύσης Ψωμιάδης είχε παραιτηθεί και η παράταξη ανέδειξε πρόεδρο ομόφωνα τον Βαγγέλη Γραμμένο ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του λίγες μέρες αργότερα με απόφαση του Δ.Σ.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2005 η παράταξη του κ. Γραμμένου επικράτησε της παράταξης Σχιζοδήμου με 121 - 97, ενώ είχαν βρεθεί και δύο άκυρα ψηφοδέλτια.

Στις 23 Νοεμβρίου του 2009 η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου έλαβε 119 ψηφοδέλτια, ενώ η παράταξη του Βασίλη Σχιζοδήμου είχε 116.

Μετά από αγωγή της νέας πορείας οι εκλογές ακυρώθηκαν και στις 14 Μαρτίου 2010, συγκροτήθηκε σε σώμα η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΣΜ όπου τη θέση του προέδρου πήρε ο Διονύσης Ψωμιάδης διαδεχόμενος τον Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος δεν θέλησε να είναι πρόεδρος σε προσωρινή διοίκηση.

Στις 7/6/2011 ο Βαγγέλης Γραμμένος ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών της ΕΠΣΜ. Η παράταξή του έλαβε 120 ψήφους έναντι 116 του χαμένου της διαδικασίας - θρίλερ Βασίλη Σχιζοδήμου.

Στις εκλογές της 25η Μαΐου του 2015 ο Βαγγέλης Γραμμένος νίκησε χωρίς αντίπαλο κάτι πρωτόγνωρο στα χρονικά. Ψήφισαν 169 σωματεία σε σύνολο 219 με την ενωτική κίνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να παίρνει 162 ψήφους με 6 λευκά και ένα άκυρο. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium