Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/12/2021 12:15:16


    Επισκέπτες Online: 1187


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


6o Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο στα χωριά των δήμων Λαγκαδά & Βόλβης
13-09-2017
6o Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο στα χωριά των δήμων Λαγκαδά & Βόλβης


Ο Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν στις 16 - 17 Σεπτεμβρίου 2017 το «6ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο» κατηγορίας Ανδρών - Elite, Εφήβων και Open καθώς και Λαϊκή Ποδηλατοδρομία.

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 οι ποδηλάτες ξεκινούν:

Σταυρός - Ρεντίνα - Μ. Βόλβη - Νυμφόπετρα - Ευαγγελισμός, κατόπιν Κολχικό - Σοχός - Ασκός και από εκεί Ανοιξιά - Φιλαδέλφειο - Βαμβακιά - Ρεντίνα για τον τερματισμό στο Σταυρό!

Αυτή είναι η διαδρομή μήκος 141 χλμ. που θα διασχίσουν οι ποδηλάτες του 6oυ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου μέσα από τα χωριά του Δήμου Λαγκαδά & Βόλβης.

Οι αθλητές θα διασχίσουν σχεδόν όλο τον Δήμο Βόλβης και μεγάλο τμήμα του Δήμου Λαγκαδά σε μια εκπληκτική φυσική και ιδιαίτερα επίπονη διαδρομή με ανηφόρες και πέρασμα μέσα από τον ορεινό όγκο νοτιοδυτικά του Κερδυλλίου όρους.

Επίσης, το Σάββατο θα γίνει και λαϊκή ποδηλατοδρομία που θα ξεκινήσει και θα καταλήξει στο Δημαρχείο Δήμου Βόλβης στον Σταυρό με ελεύθερη συμμετοχή για όλους.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 16-09-2017 ώρα 10:00 π.μ. Πλατεία Δημαρχείου - Σταυρός Δήμου Βόλβης

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 141 km


Διαδρομή: Σταυρός - Ρεντίνα - Μ. Βόλβη - Νυμφόπετρα - Ευαγγελισμός - Ανάληψη - Κολχικό - Λαγκαδάς - Αυγή - Σοχός - Ασκός - Ανοιξιά - Φιλαδέλφειο - Βαμβακιά - Ρεντίνα - Σταυρός.
09:00 Προσέλευση αθλητών και υπογραφές
10:00 Εκκίνηση Elite
10:05 Εκκίνηση Open
13:30 Τερματισμός Elite
14:30 Απονομές 

Κυριακή 17-09-2017 ώρα 10:00 πμ. Λευκός Πύργος 

ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ - Ν. ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5 Km

Διαδρομή: Ομπρέλες-Ο.Φ.Θ.-Μέγαρο Μουσικής-Ομπρέλες. 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Τεχνικό Συνέδριο του αγώνα αντοχής θα διεξαχθεί σε αίθουσα των ΚΑΠΗ του Σταυρού Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 16.09.2017 και ώρα 08:30 π.μ ενώ θα λειτουργήσει ξεχωριστή γραμματεία για Elite και Open από τις 09:00 έως τις 09:45 πμ για παραλαβή νούμερων κλπ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλησίον της εκκίνησης (Πλατεία Δημαρχείου-Σταυρός).

Οι τρεις (3) πρώτοι νικητές, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιασθούν στο βάθρο με την επίσημη ενδυμασία της ομάδας τους για την καθιερωμένη απονομή επάθλων. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθεί πρόστιμο, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

ΕΠΑΘΛΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας βραβεύονται ως εξής:
Ανδρών-Elite, Εφήβων
1ος νικητής - κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.
2ος νικητής - αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.
3ος νικητής - χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ
Στους 3 πρώτους νικητές του αγώνα Αντοχής της κατηγορίας Ανδρών – Elite θα δοθούν χρηματικά έπαθλα ως εξής:
1ος 150€
2ος 70€
3ος 30€

Σημείωση: Στην κατηγορία Open θα υπάρξει ξεχωριστή βράβευση σύμφωνα με την ηλικιακή τους κατηγοριοποίηση ως εξής:OPEN 17+, 30+, 40+, 50+, 60+

- Απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη ξεχωριστών βραβεύσεων σε όλες τις κατηγορίες (Άνδρες - Έφηβοι) είναι η συμπλήρωση του απαιτούμενου από τους κανονισμούς αριθμού αθλητών.

- Για την Οpen κατηγορία απαιτούνται τουλάχιστον 3 αθλητές σε κάθε ηλικιακή κατηγορία.

- Σε διαφορετική περίπτωση η κατηγορία που δεν συμπληρώνει τον ελάχιστο προβλεπόμενο αριθμό συμμετοχών, θα συγχωνεύεται με την αμέσως επόμενη, με εξαίρεση την τελευταία που θα συγχωνεύεται με την αμέσως προηγούμενη.

Για κάθε θέμα που θα προκύψει και δεν προβλέπεται από την προκήρυξη ή δεν προβλέφθηκε από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. θα αποφασίζει αμέσως η Αγωνόδικος Επιτροπή. Οι αποφάσεις της αγωνοδίκου επιτροπής είναι τελεσίδικες.
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα τροποποίησης του παρόντος κανονισμού, για λόγους ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση η όποια αλλαγή θα καταστεί γνωστή στους συμμετέχοντες και τους αρχηγούς των ομάδων, εγκαίρως.

Με τη συμμετοχή τους οι αθλητές αποδέχονται τον παρόντα κανονισμό και μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε:
6939 874064 (Διευθύντρια Διοργάνωσης: Κάτια Δάκου)  
katdakou@yahoo.gr

 

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium