Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/1/2023 14:56:26

 Επισκέπτες Online: 521


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ
19-03-2011
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ


Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βόλβης θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Καταστήματος Σταυρού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παράκατω θέματα:


 

  • Ενημέρωση Δημάρχου.

 

Θέμα 1ο: Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Οικονομικής Επιτροπής Δήμου.

Θέμα 2ο: Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Επιτροπής Ποιότητας ζωής Δήμου.

Θέμα 3ο: Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου.

Θέμα 4ο: Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Επιτροπής Διαβούλευσης  Δήμου.

Θέμα 5ο: Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου.

Θέμα 6ο: Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου.

Θέμα 7ο: Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου.

Θέμα 8ο: Συγκρότηση συμβουλίου ένταξης μεταναστών και έγκριση κανονισμού λειτουργίας Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Δήμου.

Θέμα 9ο: Συγκρότηση επιτροπής καταρτισμού ετησίων Μητρώων Αρένων Δήμου.

Θέμα 10ο: Συγκρότηση επιτροπής φιλικού διακανονισμού (ΕΦΔ) με σκοπό την εξώδικη επίλυση των διαφορών ανάμεσα σε προμηθευτές και καταναλωτές ή ενώσεις καταναλωτών

Θέμα 11ο: Ορισμός τακτικού εκπροσώπου και του αναπληρωτή του στην κοινή επιτροπή του άρθρου 5 της Προγραμματικής Σύμβασης που θα υπογραφεί για την υλοποίηση της πράξης (έργου) ΄΄ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΣΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΒΡΑΣΝΑ ΄΄

Θέμα 12ο: Δημιουργία θέσεων πρακτικής άσκησης φοιτητών του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. (Εισηγητής Δ.Σ. Δεμερτζής Γ.)

Θέμα 13ο: Αποδοχή χρηματοδότησης € 54.999,48 από ΥΠ.ΕΣ. για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων και κατανομή πίστωσης. (Εισηγητής Δ.Σ. Ρόκκας Σ.)

Θέμα 14ο: Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ανώνυμης Εταιρίας υπό την επωνυμία ΄΄ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ΄΄ και καθορισμός των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα 15ο: Συμμετοχή του Δήμου Βόλβης στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρίας υπο την επωνυμία ΄΄ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΄΄ και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Βόλβης στην άνω έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Θέμα 16ο: Ενημέρωση επι του περιεχομένου της υπ αριθμό 2.908/2001 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που κήρυξε την λύση της ανώνυμης εταιρίας υπο την επωνυμία ΄΄ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΑΓΡΟΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΑΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ΄΄.

Θέμα 17ο: Σύσταση επιτροπής επεξεργασίας θέσεων για πρόταση τροποποίησης της ΚΥΑ 6919/2004.

Θέμα 18ο: Ανασυγκρότηση επιτροπής χορήγησης άδειας εγκατάστασης εκδιδομένων επ αμοιβή προσώπων.

Θέμα 19ο : Ορισμός εκπροσώπου δήμου με τον αναπληρωτή του, για συμμετοχή σε επιτροπές (εξέτασης προστίμων, εκτίμησης εν ζωή αξίας των ζώων κ.λ.π.) της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής.

Θέμα 20ο: Ορισμός εκπροσώπων Δήμου για συμμετοχή σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια επιτροπή Αμπελοοινικών θεμάτων. (Ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός για κάθε επιτροπή)

Θέμα 21ο: Επιβολή τέλους ανανέωσης – έκδοσης αδειών υπαίθριου εμπορίου

Θέμα 22ο: Διάθεση πίστωσης για κάλυψη αναγκών εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου.

Θέμα 23ο: Επιχορήγηση Παιδικού Σταθμού Δήμου Ρεντίνας, με το ποσό των 5.000,00 € για κάλυψη λειτουργικών δαπανών μηνών Ιαν-Φεβρ 2011.

Θέμα 24ο: Ψήφιση πιστώσεων για πληρωμή γενομένων δαπανών εκδηλώσεων καρναβαλιού και Καθαράς Δευτέρας έτους 2011 (Εισηγητής Αν/ρχος Λιάμας Δ.)

Θέμα 25ο: Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με τις αριθ. 4/209 & 4/155 διορθωτικές πράξεις εφαρμογής, που αφορούν τον Ζησάκη Σάββα.

Θέμα 26ο: Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 4/92 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Δημητριάδου Ελισάβετ.

(Εισηγήτρια Πολ. Μηχ. Καπετανικόλα Ε. ).

Θέμα 27ο: Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 4/212 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Ανεστάκη Κυριακή. (Εισηγήτρια Πολ. Μηχ. Καπετανικόλα Ε. ).

Θέμα 28ο: Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 4/198 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τους Μήτσα Μαρία & Μήτσα Νικόλαο. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium