Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/6/2024 21:39:40Επισκέπτες Online: 881


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΑ "Ο ΣΩΤΗΡ" ΣΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ
27-11-2017
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΑ "Ο ΣΩΤΗΡ" ΣΤΟ ΚΟΛΧΙΚΟ

Από τη Διοίκηση του Μη Κερδοσκοπικού, Κοινωνικού και Φιλανθρωπικού Φορέα «ο Σωτήρ» που εδρεύει στο Κολχικό ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το Πρόγραμμα ανακαίνισης και προμήθειας ηλεκτρονικού και λοιπού διδακτικού υπερσύγχρονου εξοπλισμού (ηλεκτρονικού, φυσικοθεραπευτικού κ.λ.π.)  τόσο για τις εγκαταστάσεις του Κέντρου στη Θεσσαλονίκη όσο και για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης που εδρεύει στο Κολχικό Λαγκαδά.

Η παρέμβαση και ο εξοπλισμός θα συμβάλλει όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα στην αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και άσκησης των εκπαιδευόμενων παιδιών της περιοχής του  Λαγκαδά που φοιτούν ή θα φοιτήσουν στο ως άνω Κέντρο του Κολχικού.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του προηγούμενου εξοπλισμού και  η προμήθεια νέου με υπερσύγχρονες προδιαγραφές, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές -προτζέκτορες - καινούργια όργανα γυμναστικής  και φυσικοθεραπείας - μεταφορικά μέσα, για να προσφέρει τη δυνατότητα τόσο στα εκπαιδευόμενα παιδιά όσο και στο επιστημονικό προσωπικό που υπηρετεί στο Κέντρο να εφαρμόσουν νέες  μεθοδολογίες εκπαίδευσης με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα προς τους ωφελούμενους .

Έτσι με τον ανώτερο εξοπλισμό θα αξιοποιηθεί αποτελεσματικότερα και ο παράπλευρος χώρος που είναι μισθωμένος από το Κέντρο «Σωτήρ» για την ακόμη καλύτερη και ποιοτικότερη Εκπαίδευση των παιδιών.

Τέλος, από τη Διοίκηση του Κέντρου «Σωτήρ» ανακοινώνεται ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες διαμόρφωσης του προαύλιου χώρου και των δύο Κέντρων στο Κολχικό έτσι ώστε εκτός από την καλαισθητική θα συμβάλλει και  στην πολύ καλή προσβασιμότητα των παιδιών και των οικογενειών  τους. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium