Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/10/2022 12:19:38
    Επισκέπτες Online: 470


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΥΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
29-03-2011
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΥΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/3/2011

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΥΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΗΡΩΩΝ"!
ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - «ΑΓΝΩΣΤΟΙ» ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ (ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ), ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΣΤΕΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!
Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ, ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΔΡΥΜΙΩΤΕΣ, ΠΛΕΟΝ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ – ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΞΕΦΡΑΓΑ ΑΠΟ 2 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ!
Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΕΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ (ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ) ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ «ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ». ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ «ΚΑΚΟΥΣ». ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ «ΒΟΥΒΑΛΙΑ» ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ «ΒΑΤΡΑΧΙΑ»!
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ !!!

Υ.Γ.1 ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Υ.Γ.2 Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΑΡ. ΑΠΟΦ:11/2011 ΤΗΣ 14/03/2011) ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ 5ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Κ. ΔΡΥΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ Η’ ΠΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ! ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΥΜΟ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ, ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑΧΙΣΤΑ;

Υ.Γ.3 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ! Η ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟ!

ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Προεδρος Συμβουλιου Δημοτικης Κοινοτητας Δρυμου
  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium