Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/4/2024 13:26:57

Επισκέπτες Online: 941


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ο Γιώργος Προκοπίδης ετοιμάζει το επόμενο πολιτικό του βήμα
17-07-2018
Ο Γιώργος Προκοπίδης ετοιμάζει το επόμενο πολιτικό του βήμα


Ανάμεσα σε Περιφέρεια και Δήμους Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ετοιμάζεται για το επόμενο αυτοδιοικητικό του βήμα.

Οι προετοιμασίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, παρότι είμαστε ακόμη στην «καρδιά» του καλοκαιριού, έχουν αρχίσει για τους επίδοξους υποψήφιους στη Θεσσαλονίκη. Κινητικότητα παρατηρείται παντού, κυρίως όμως στο χώρο της ΝΔ και της ευρύτερης κεντροδεξιάς, όπου συσσωρεύεται μεγάλος αριθμός πρόθυμων να συμμετάσχουν στα κοινά.

Ένας εξ αυτών είναι και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Προκοπίδης, ο οποίος με χτεσινοβραδινή του ανάρτηση στο Facebook τάραξε τα «γαλάζια» νερά της Θεσσαλονίκης, καθώς ήταν - και παραμένει εν πολλοίς - αινιγματικός.

«Σιγά, σιγά...», γράφει ο Γιώργος Προκοπίδης, σε σχόλιο που συνοδεύει μια φωτογραφία με ψηφοδέλτιά του. Ετοιμάζεται, για πού όμως; Θυμίζουμε ότι ο κ. Προκοπίδης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» του Γιάννη Ιωαννίδη.

Στην Περιφέρεια αναμένεται να είναι και το επόμενο αυτοδιοικητικό του βήμα, καθώς ο ίδιος δεν κρύβει ότι έχει επαφές πλέον με την παράταξη «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα. Τίποτα δεν έχει πάντως οριστικοποιηθεί, όπως τόνισε ο ίδιος στη voria.gr, σημειώνοντας πως εξετάζει πολύ σοβαρά και το σενάριο της μεταπήδησής του στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση.

Κι εκεί πάντως ο Γιώργος Προκοπίδης είναι σε δίλημμα. Έχει να διαλέξει ανάμεσα στο Δήμο Ωραιοκάστρου όπου μένει και μάλιστα είχε έρθει δεύτερος σε ψήφους στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ανάμεσα στους υποψήφιους της παράταξής του, πίσω από τον κ. Καγιά και στο Δήμο Λαγκαδά, από όπου αντλεί το μεγαλύτερο μέρος της εκλογικής του δύναμης.

Ευτυχώς, είναι ξεκάθαρο με ποιους υποψήφιους δημάρχους θα πάει. Στο μεν Δήμο Ωραιοκάστρου με τον Παντελή Τσακίρη, στο δε Δήμο Λαγκαδά με τον Γιάννη Ταχματζίδη. Αρκεί να αποφασίσει.

«Προς το παρόν μιλάω με φίλους, μιλάω με τους επικεφαλής των τριών ψηφοδελτίων και θα μιλήσω και με το κόμμα, ώστε να πάρω την πιο κατάλληλη απόφαση. Οι τελικές αποφάσεις μου θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο θα είμαι έτοιμος να ανακοινώσω οριστικά το επόμενο πολιτικό μου βήμα», επισήμανε ο κ. Προκοπίδης.

voria.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium