Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/4/2024 20:42:21

Επισκέπτες Online: 678


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


1 ΧΡΟΝΟΣ & ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ LAGADAS.NET
04-04-2011
1 ΧΡΟΝΟΣ & ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ LAGADAS.NET

Πριν από ένα περίπου χρόνο και 30 μέρες βγήκε στον αέρα το lagadas.net.
Μετά από ένα χρόνο μπορούμε να πούμε πως το εγχείρημα αυτό θεωρήθηκε άκρως πετυχημένο, όχι μόνο λόγω της υψηλής αναγνωσιμότητας που παρουσιάζει η ιστοσελίδα, αλλά και επειδή έκτοτε ακολούθησαν πολλές ακόμη ιστοσελίδες και blog του Λαγκαδά με παρόμοιο ή μη περιεχόμενο. Χαιρόμαστε που ανοίξαμε το δρόμο για κάτι τέτοιο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όπου κι αν χρειαστεί…
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση που δείχνετε στο lagadas.net και υποσχόμαστε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από εδώ και στο εξής.
 
Υ.Γ. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για υποδείξεις και παρατηρήσεις που αφορούν την ιστοσελίδα.
 
Για το lagadas.net
Πασχάλης Μητρακούδης
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις ευχές που μας έστειλαν φίλοι και αναγνώστες του lagadas.net
Αγαπητέ κ. Μητρακούδη,
Σας υποβάλλουμε την ευχητήρια επιστολή μας προς την ηλεκτρονική εφημερίδα www.lagadas.net
Η δημιουργία της ιστοσελίδας αυτής αποκαλύπτει με πλήρη αντικειμενικότητα και σεβασμό την σωστή και έγκυρη επικαιρότητα της επαρχίας Λαγκαδά.
Οργανώνετε πλήρως και με τον πιο δυνατό και καλύτερο τρόπο τα δεδομένα της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής, την ενημέρωση για τα κοινά, τις διάφορες εκδηλώσεις, καθώς και τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά.
Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα σας κατέχει πλήρη συνείδηση και φροντίζει πάντα να φέρνει στο προσκήνιο ότι συμβαίνει στον πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό τομέα της επαρχίας μας.
Τέλος, με τον χαρακτηρισμό «καλή συνέχιση της επαγγελματικής επιτυχημένης πορείας», σας ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε την ενημέρωσή σας στις υψηλές απαιτήσεις στης νέας ηλεκτρονικής εποχής.
Η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά
ΓΡΑΙΚΟΥ Δ. ΜΑΡΙΑ
 


 
Πολλές  ευχές για δημιουργική και καλή συνέχεια στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα.
Το lagadas.net στον πρώτο κιόλας χρόνο του, προσφέρει άμεση ενημέρωση σε όλους τους δημότες αλλά καί τους ετεροδημότες του δήμου μας.
Η προσπάθειά σας αυτή για συνεχή και αντικειμενική ενημέρωση, έχει αναγνωρισθεί απο τους συντοπίτες μας που σας τιμούν καθημερινά με την "επίσκεψή" τους.
Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη την προσπάθειά σας για έγκυρη πληροφόρηση, πολλές επιτυχίες και καλά νέα για τον τόπο μας!
 
Καραγιάννης Ιωάννης, επικεφαλής συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»
 
 
 


 
Συγχαρητήρια κύριε Μητρακούδη σε εσάς και την ομάδα σας, η πόλη αλλά και το σύνολο του Δήμου Λαγκαδά έχουν ανάγκη από δημοσιογραφική κάλυψη με την αντικειμενικότητα αλλά και την δυναμικότητα, με την οποία εκφράζεστε. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με αυτές τις αρχές αλλά και με την ίδια αγάπη για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου.
 Ρόκος Γιώργος, επικεφαλής συνδυασμού «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Δήμου Λαγκαδά»
 
 


 
Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε με πολύ προβληματισμό αλλά πολύ περισσότερο μεράκι, έχω την χαρά να το ξέρω εκ των έσω Πασχάλη, και σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι αυτό. Ένα χρόνο μετά, το μεράκι νίκησε όλους τους προβληματισμούς. Η πολύ καλή δουλειά, η διάθεση, η ειλικρίνεια, το χαμόγελο μα κυρίως το πολύ τρέξιμο έφερε όλους αυτούς τους φίλους και αναγνώστες της Επαρχίας Λαγκαδά κοντά στην προσπάθεια.
 
Είτε πρωί - πρωί με τον καφέ είτε αργά το βράδυ έγινε «το καφενεδάκι» που επισκεπτόμαστε για να μάθουμε τα αυτονόητα, ότι συμβαίνει στην γειτονιά μας, για να αποφασίσουμε που θα πάμε, ή και να προβληματιστούμε, ίσως και να σχολιάσουμε την επομένη…. Εγώ έχω ένα λόγο ακόμη να γιορτάζω τον ένα χρόνο lagadas.net εξαιτίας αυτού απόκτησα έναν πολύ καλό φίλο. Συγχαρητήρια, και συνέχισε την προσπάθεια, πιο δυναμικά, όχι μόνο γιατί αξίζει αλλά γιατί τώρα πια έγινες ένα με την καθημερινότητά μας.
 
Χάιδω Μιζέλη

 

Χρόνια Πολλά και καλή συνέχεια στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην επαρχία Λαγκαδά!

Με τιμή,
Άγγελος Μήτσας  Συντηρητής Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης (Όσσα)
 
 Με υγεία να χαρείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας.
Οι ευχές μου ας συνοδεύουν πάντα το καινούριο σας ξεκίνημα.
Μια καινούρια πνοή για μια καλύτερη πόλη. Κάθε βήμα σας να είναι και μια επιτυχία.
 Χίλιες επιτυχίες, χίλιες χαρές.
Αναγνώστης
 Επ’ ευκαιρία συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφημερίδας σας www.lagadas.net  θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία σας σε ότι αφορά την άψογη, αντικειμενική, έγκυρη και επίκαιρη πληροφόρηση των κατοίκων του Δήμου Λαγκαδά.
 
Ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σας προτρέπω να συνεχίσετε το πολύ επιτυχημένο ξεκίνημα που κάνετε, προσπάθεια στην οποία θα είμαι αρωγός σας.
 
Ιωάννης Ταχματζίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Λαγκαδά
 
 

 
 
Αγαπητε Κε Μητρακουδη,
 
Επ΄ ευκαιρία των πρώτων γενεθλίων της ηλεκτρονικής εφημερίδας σας,  εύχομαι ολόψυχα πολλές δημοσιογραφικές πρωτιές και αμέτρητα <<φυλλά>> αδέσμευτης και μαχητικής ενημέρωσης. 
 
 
Απόστολος Καλαϊτζίδης
 
Δημοτικός Σύμβουλος ΛαγκαδάΠεριμένουμε και τις δικές σας ευχές, για να δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, ΚΡΙΤΙΚΑ + ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ (+ ΕΛΠΙΖΩ) Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ lagadas.net ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ + ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΥΛΗ...      
ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΛΟΓΟΥ - ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ, ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ + ΥΠΟΓΡΑΦΗ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΒΑΓΙΟΣ Α. ΧΡΗΣΤΟΣ
  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium