Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 09:00:12Επισκέπτες Online: 423


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
06-04-2011
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Το εβδομαδιαίο άρθρο της τακτικής αναγνώστριας μας Μ.Μ. από το Λαγκαδά


Την Κυριακή 27 Μαρτίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά υλοποίησε μία καταπληκτική ιδέα. Διοργάνωσε μια ποδηλατάδα για παιδιά και γονείς από το 2ο Δημοτικό ως το χώρο των Λουτρών.

Μαζεύτηκαν πολλά παιδιά και γονείς. Υπάρχουν πολλοί ακόμη που θα είχαν συμμετάσχει αν είχαν ενημερωθεί. Εμείς που το πληροφορηθήκαμε, αν και τα παιδιά μας δεν πηγαίνουν σε αυτό το σχολείο, ενσωματωθήκαμε με την παρέα και περάσαμε καταπληκτικά. Τα παιδιά μας πήγαν με το ποδήλατα και εμείς ξεκινήσαμε λίγο νωρίτερα με τα πόδια.

Καθώς βαδίζαμε άρχισαν να μας προσπερνούν ποδηλάτες και ποδηλάτες… Διάφορες ηλικίες παιδιών και ενηλίκων. Η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και ο καιρός μας έκανε τη χάρη να είναι υπέροχα ανοιξιάτικος.

Στο χώρο των Λουτρών - που πλημμύρισε στην κυριολεξία από Λαγκαδιανούς - αισθανόσουν σαν να έχεις πάει ολοήμερη εκδρομή με ένα σχολείο στο οποίο φοιτούν μαθητές από 0-… χρονών. Πιστεύω πως όλοι το ευχαριστήθηκαν.

Παράκληση (αν και μας το υποσχέθηκαν): καθιερώστε αυτή τη δράση κάθε Κυριακή. Ακόμα καλύτερα, συνεργαστείτε και με τους Συλλόγους Γονέων άλλων σχολείων, γιατί μία καλή ιδέα αξίζει να διαδίδεται.

Έχετε λοιπόν το νου σας και μη χάσετε  την ευκαιρία για μια τέτοια Κυριακάτικη βόλτα με τα πόδια  ή το ποδήλατο μαζί με τα παιδιά σας. Η διάθεση ανεβαίνει, οι γνωστοί συναντιούνται, τα παιδιά ευχαριστιούνται και όλοι διασκεδάζουν!


 
Υ.Γ. Ο τόσο κοντινός μας χώρος των Λουτρών προσφέρεται για πολλές δράσεις  πέρα από τις σχετικές με το ιαματικό νερό και σε συνδυασμό με τη βελτίωση της εξυπηρέτησης στα καταστήματα εστίασης όταν υπάρχει πολύς κόσμος , θα είναι ακόμα πιο ελκυστικός. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους οι αρμόδιοι.
 
Αλλά, θα επανέλθω.


 
                     

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium