Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/11/2021 07:38:38


    Επισκέπτες Online: 498


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μαρκέλλας Ταυρίδου (ΦΩΤΟ)
22-04-2019
Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μαρκέλλας Ταυρίδου (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ»  και της
υποψήφιας Δημάρχου Λαγκαδά Μαρκέλλας Ταυρίδου.

Στελέχη, υποψήφιοι και φίλοι της παράταξης παραβρέθηκαν στον αγιασμό των γραφείων και στην ομιλία - προσφώνηση της υποψήφιας Δημάρχου.

Στον χαιρετισμό της η κ. Ταυρίδου αναφέρθηκε στην ανάγκη αλλαγής πορείας του Δήμου Λαγκαδά και υπογράμμισε ότι «όλοι οι υποψήφιοι αναγνωρίζουν την τραγικότητα της κατάστασης του Δήμου μας, αλλά οι κύριοι και κυρίες υποψήφιοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, αφού επι 15 χρόνια άσκησαν εξουσία από θέσεις Δημάρχων, αντιδημάρχων, αντιπεριφερειαρχών, προέδρων και εντεταλμένων συμβούλων. Κάποτε πρέπει να δείξουν την αναμενόμενη ευθύνη».


Παράλληλα, η υποψήφια Δήμαρχος Λαγκαδά πρόβαλλε τις βασικές αρχές του προγράμματός της που συνοψίζεται στα θέματα χρηστής διοίκησης του Δήμου, που θα ανήκει σε όλους τους Δημότες και όχι μόνο στους συγγενείς των διοικούντων, στα καυτά ζητήματα του περιβάλλοντος και της καθαριότητας που μας έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια, στον σεβασμό της καθημερινότητας των ανθρώπων σε ότι αφορά τις υπηρεσιες του Δήμου, στην διάσωση και προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού μας, στο σεβασμό της μνήμης  και προβολή των δωρεών και χορηγιών των Ευεργετών του Δήμου (Μπίλλειο και Κληροδότημα Παππά στον Ασκό και στην Όσσα), στην ενεργοποίηση δομών που έγιναν με λεφτά του ελληνικού λαού (ξενώνες, γυμναστήρια και κολυμβητήρια που είναι χρόνια τώρα ανενεργά), αναζωογόνηση και επαναλειτουργία των Λουτρών και αναμόρφωση του Μπαρέτη για το συμφέρον των πολιτών, των Συλλόγων και των επιχειρηματιών του Δήμου μας, στήριξη των σχολείων και ασφάλεια των μαθητών.

Ο «ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ» την πενταετία που πέρασε δεν επαναπαύτηκε, αλλά πρότεινε, δούλεψε, ετοίμασε προτάσεις εφαρμόσιμες με τα έμπειρα στελέχη του και το επιστημονικό του επιτελείο, δημιούργησε κλίμα αναστρέψιμο στην ψυχολογία του κόσμου, οτι ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ και ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, γιατί ξέρουμε, έχουμε γνώση, εμπειρία και μεράκι για δουλειά και όχι για την εξουσία.

Ο Δήμος Λαγκαδά, έχει τρομερές αναπτυξιακές δυνατότητες τις οποίες όμως πρέπει να αναδείξουν άνθρωποι που θέλουν και ξέρουν, γιατί ο Δήμος και οι Δημότες μας ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

Φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩ

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium