Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/11/2021 07:04:27


    Επισκέπτες Online: 484


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Νίκη Ανδρεάδου: «Αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε την ποιότητα ζωής που αξίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Λαγκαδά» (φωτο)
24-04-2019
Νίκη Ανδρεάδου: «Αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε την ποιότητα ζωής που αξίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Λαγκαδά» (φωτο)

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ" στο Λαγκαδά.

Η ομιλία της υποψήφιας δημάρχου Λαγκαδά Νίκης Ανδρεάδου άγιξε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έφυγαν από την εκδήλωση γεμάτοι αισιοδοξία για ένα καλύτερο Δήμο Λαγκαδά!


Η κ. Ανδρεάδου αναφέρθηκε στον κυρίαρχο στόχο της διοίκησης της που θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου Λαγκαδά.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

«Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο και περνάει παντού. Θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Ξέρουμε ότι με προγραμματισμό, οργάνωση, διοίκηση, έλεγχο, και συντονισμό μπορούμε να προσφέρουμε επιτέλους την ποιότητα ζωής που αξίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Λαγκαδά.

Μας ενδιαφέρει να συντηρήσουμε τις υποδομές μας, τους δρόμους, τα γήπεδα, τα γυμναστήρια, τους χώρους πολιτισμού, τα πεζοδρόμια, την ύδρευση, την αποχέτευση, τους κάδους απορριμμάτων, να περισυλλέξουμε τα αδέσποτα ζώα, και να διασφαλίσουμε την πρόσβαση των συνδημοτών μας με ειδικές ικανότητες σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου».

Ακόμη αναφέρθηκε στην βοήθεια που πρέπει να δοθεί στις οικογένειες μέσα από την αναβάθμιση του ρόλου των ΚΔΑΠ και την δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών που θα καλύπτουν όλο τον Δήμο Λαγκαδά.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τις νέες υπηρεσίες που είναι αναγκαίο να ενταχθούν στην διοικητική λειτουργία του Δήμου Λαγκαδά «Πρέπει επιτέλους να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον δημότη στην δημοτική του ενότητα και παράλληλα να μπορούμε να χορηγούμε εξ αποστάσεως πιστοποιητικά και να δεχόμαστε ηλεκτρονικές αιτήσεις».

Για το μεγάλο ζήτημα της καθαριότητας τόνισε «Η καθαριότητα των οδών και η αποκομιδή απορριμμάτων θα γίνεται με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα καθορίζει από πριν το ωράριο και την συχνότητα των ενεργειών».

Ενώ βέβαια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα δημιουργίας γραφείου Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον Δήμο Λαγκαδά. «Πρέπει επιτέλους ο Δήμος Λαγκαδά να αποκτήσει γραφείο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Μέσα από αυτά τα προγράμματα θα φτιάξουμε τις πλατείες μας, θα αναβαθμίσουμε ενεργειακά κτίρια του Δήμου και θα βρούμε χρήματα για να συντηρήσουμε τις υποδομές μας. Το κάνουνε εδώ και χρόνια πετυχημένα πολλοί άλλοι δήμοι, πρέπει να το κάνουμε και εμείς».

Για τα ζητήματα της κακής κατάστασης του οδικού δικτύου και της αγροτικής οδοποιίας τόνισε «Το οδικό δίκτυο του Δήμου Λαγκαδά πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί, ενώ θα είναι υποχρέωση μας η συνεχής παρακολούθηση της ποιότητας του με άμεσες παρεμβάσεις.

Και βέβαια, το δικαίωμα των δημοτών να προσεγγίζουν εύκολα τις δουλειές και την περιουσία τους στην ύπαιθρο είναι αδιαπραγμάτευτο. Οι δρόμοι για τα χωράφια και στις κτηνοτροφικές μονάδες πρέπει να είναι καθαροί και προσβάσιμοι και να διατηρούνται έτσι. Η ολοκληρωμένη παρέμβαση στην αγροτική οδοποιία είναι άμεση προτεραιότητα»

Ακόμη υποσχέθηκε πως ο Δήμος Λαγκαδά θα σταθεί αρωγός στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο υφιστάμενο δίκτυο περιφερειακών ιατρείων.

Τέλος για το πρόβλημα των μετακινήσεων των δημοτών τόνισε «Η συμφωνία μεταξύ ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ θα περάσει από εμάς. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ταλαιπωρία των συνδημοτών μας που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Η κ. Ανδρεάδου έκλεισε την ομιλία της λέγοντας «Όλοι εμείς στη δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» συστρατευτήκαμε για να αγωνισθούμε και να αποδώσουμε στους πολίτες του Δήμου Λαγκαδά ένα Δήμο που να είσαι περήφανος που ζεις».


Φωτπγραφικό υλικό από τα εγκαίνια ΕΔΩ 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium