Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/11/2021 07:54:13


    Επισκέπτες Online: 499


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δήλωση υποψηφιότητας του καθηγητής θεολογίας Αστερίου Καραγιοβάννη για τις δημοτικές εκλογές
25-04-2019
Δήλωση υποψηφιότητας του καθηγητής θεολογίας Αστερίου Καραγιοβάννη για τις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ανακοινώνει μέσω του
lagadas.net o καθηγητής θεολογίας με καταγωγή από το Λαγκαδά Αστέριος Καραγιοβάννης.

Ο κ. Καραγιοβάνης παροτρύνει μέσω του άρθρου του τους δημότες Λαγκαδά να απαλλαγούν από την ιδέα του «δεν αλλάζει τίποτα» και να στηρίξουν τη Μαρκέλλα Ταυρίδου και την παράταξη «Ενεργός Δημότης» για ένα καλύτερο αύριο με αισιοδοξία, όνειρα, πρόγραμμα και ελπίδα.

Διαβάστε τη δήλωση υποψηφιότητας:

Φίλες και φίλοι,

Ζώντας στο Λαγκαδά, αλλά και σε πολλά άλλα μέρη της πατρίδας μας, βιώνοντας και συγκρίνοντας πρόσωπα και πράγματα, βλέπω ότι ο τόπος μας, με τα τόσα πλεονεκτήματα και το φυσικό κάλλος, όχι απλά υστερεί, αλλά είναι ουραγός αυτού που λέμε ανάπτυξη και πρόοδος. Μας αρέσει; Το συνηθίσαμε; Είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση που βιώνουμε; Είμαι βέβαιος ότι η απάντησή μας είναι αρνητική.

Είναι καιρός λοιπόν για μια γενική εγρήγορση, μια επ-Ανάσταση!

Να ανατρέψουμε την άρνηση. Να διώξουμε τον εφησυχασμό. Να απαλλαγούμε από τη «φιλοσοφία» του δε βαριέσαι. Να βγάλουμε από τη σκέψη μας το ότι «δεν αλλάζει τίποτα». Να απαλλαγούμε από την λογική που κυριαρχεί ότι όλοι είναι ίδιοι.

Ας πάρουμε επιτέλους την κρίσιμη απόφαση με ψύχραιμη σκέψη. Όλα μπορούν να γίνουν, αλλά από αυτούς που θέλουν, ξέρουν και μπορούν. Πιστέψτε το! Το χρωστάμε στον εαυτό μας και σ΄αυτούς που θα έρθουν μετά από μας. Καιρός να ξεκολλήσουμε από το τέλμα! Φτάνει πια!

Μπορεί να ζούμε σε μια σκληρή και δύσκολη πραγματικότητα, όμως ατενίζουμε το αύριο αισιόδοξα, με όνειρα, πρόγραμμα  και ελπίδα. 

Κάνουμε το μεράκι μας πραγματικότητα και προχωράμε μπροστά! Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μπορούμε γιατί ξέρουμε και θέλουμε! 

Μπορούμε πραγματικά και αξίζουμε το καλύτερο με τον ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ και  Δήμαρχο την ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΤΑΥΡΙΔΟΥ !!!

Αστέριος Καραγιοβάννης

Καθηγητής - Θεολόγος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με τον ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στο Λαγκαδά το 1970. Σπούδασε στις Θεολογικές Σχολές Βελιγραδίου και Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος (διευθυντής πωλήσεων) στον εκδοτικό οίκο «Παρατηρητής» και από το 2002 είναι μόνιμος εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Για μια τριετία αποσπάστηκε ως εκπαιδευτικός στο Λαγκαδά, ως υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στο Βυζαντινό και στο Λαογραφικό Μουσείο Λαγκαδά και είχε την ευθύνη των ξεναγήσεων και της συλλογής λαογραφικού υλικού καθώς και για την συντήρηση και προβολή των τοπικών παραδόσεων και του πολιτισμού. Ορίστηκε επίσης μέλος του Δ.Σ των παραπάνω πολιτιστικών ιδρυμάτων και παράλληλα ασχολήθηκε με την παραγωγή δεκάδων ιστορικών, λαογραφικών και θεολογικού περιεχομένου εκπομπών στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ι.Μητροπόλεως Λαγκαδά.

Παρακολούθησε πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για την προσέγγιση παιδιού και εφήβου στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ιδρυτικό μέλος και χορευτής των μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων της Ι. Μητροπόλεως Λαγκαδά και διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Μυγδονία Λαγκαδά, Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. για αρκετά χρόνια. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium