Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/11/2021 08:16:01


    Επισκέπτες Online: 520


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Στο ψηφοδέλτιο του Θ. Τζιαμπάζη η νοσηλεύτρια Μαρία Συμεωνίδου Πέϊκου
26-04-2019
Στο ψηφοδέλτιο του Θ. Τζιαμπάζη η νοσηλεύτρια Μαρία Συμεωνίδου Πέϊκου

Την υποψηφιότητα της για τις επερχόμενες εκλογές ανακοινώνει η νοσηλεύτρια Μαρία Συμεωνίδου - Πέικου, η οποία συμμετέχει στο συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Λαγκαδά Θεόδωρου Τζιαμπάζη "Σύμπραξη Δημιουργίας".
Διαβάστε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της:
 

Η αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα και τώρα μεγαλώνουν και τα παιδιά μου, με οδήγησαν στην απόφαση να ΣΥΝ -ΠΡΑΞΩ και να συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για το Δήμο Λαγκαδά. Συντάσσομαι στο πλευρό του Θεόδωρου Τζιαμπάζη, γιατί εκτιμώ το ήθος του και το όραμα του γι’ αυτό τον τόπο. Πιστεύω ότι έχει τις κατάλληλες ικανότητες, ώστε να αναδειχτεί σε έναν αποτελεσματικό διαχειριστή των προβλημάτων και σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας, να τα καταφέρει. Στις εκλογές του Μαΐου χρειαζόμαστε όλους εσάς στο πλευρό μας, χρειαζόμαστε ανθρώπους με ήθος που ξέρουν να μοχθούν, να εργάζονται και να επιμένουν! Ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας και δεσμεύομαι να φανώ αντάξια της.

Συμεωνίδου - Πέικου Μαρίου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος δήμου Λαγκαδά


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1974 και μεγάλωσα στην πόλη του Λαγκαδά όπου δημιούργησα την οικογένειά μου. Αποφοίτησα από Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας το 1997 και τα τελευταία 20 χρόνια επιχειρώ εμπορικά στον τόπο μας. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Η επαγγελματική μου πορεία, αφενός ως εμπόρου και αφετέρου ως νοσηλεύτριας, μου δίνει τη δυνατότητα να βιώνω άμεσα, να αφουγκράζομαι τα προβλήματα και να ανταλλάσσω καθημερινά απόψεις με τους συνδημότες μου.

Είμαι παντρεμένη με τον Φώτη Πέικο και μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού, φοιτητή Βαλκανικών Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών στο ΠΑΜΑΚ και μιας κόρης μαθήτριας Γυμνασίου.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά και συνεργάζομαι εθελοντικά με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» για τη δωρεά μυελού των οστών ως υπεύθυνη για το Δήμο Λαγκαδά.

Στις εκλογές του Μάϊου χρειαζόμαστε όλους εσάς στο πλευρό μας, χρειαζόμαστε ανθρώπους με ήθος που ξέρουν να μοχθούν, να εργάζονται και να επιμένουν!

Ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας και δεσμεύομαι να φανώ αντάξια της.

Τηλ. 6944 694 142

e-mail: fotispeikos@gmail.com

 

  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium