Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/11/2021 08:27:57


    Επισκέπτες Online: 518


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σάμου: Δεν συζητάμε με καμία παράταξη για θέσεις, αλλά για την αυτονομία του δήμου Σοχού
28-05-2019
Σάμου: Δεν συζητάμε με καμία παράταξη για θέσεις, αλλά για την αυτονομία του δήμου Σοχού
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» 
θέλει δημόσια να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ που
 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ - ΣΤΗΡΙΞΕ - ΨΗΦΙΣΕ 
Μια ΕΝΤΙΜΗ ΙΔΕΑ που αν και κατατέθηκε εκτός των χρονικών ορίων που τα εκλογικά μέτρα επιβάλλουν κατόρθωσε

Α) να συνενώσει υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς - ιδεολογικούς χώρους
Στελέχη μη επαγγελματίες πολιτικούς που με μόνη την ΑΓΝΗ τους ΑΝΑΓΚΗ να εκφράσουν την θέληση ο ΤΟΠΟΣ να βγει μπροστά, αδιαφόρησαν για την προσωπική τους διάκριση και μπήκαν σε έναν ΑΓΩΝΑ ΑΞΙΑΚΟ και φαινομενικά ΑΝΙΣΟ εξ’ αρχής.
Πλην των 9 υποψηφίων της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΧΟΥ όλοι οι άλλοι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ μας ήξεραν εκ προοιμίου τι στελεχώνουν και τι διεκδικούν. Έθεσαν εαυτό υπέρ ΣΟΧΟΥ και παρατάχθηκαν με ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ σε άγνωρα γεωγραφικά μετερίζια στελεχώνοντας τις λοιπές 6 Ενότητες του Δήμου αν και σε αυτές δεν υπήρχε ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ για την υποστήριξή τους.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ήταν η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ του ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ… κι ο "ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ"… που φάνταζε σε όσους δεν τον άντεχαν ΓΡΑΦΙΚΟΣ… άρχισε να ηχεί από άκρη σε άκρη στον διευρυμένο ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ στέλνοντας πολυποίκιλα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Β- Παρά την παρατεταμένη και ανήθικη στοχοποίηση από όλους τους υπόλοιπους εκπροσώπους των άλλων ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ που μας είδαν ως την ΜΟΝΗ ΑΠΕΙΛΗ και τεχνηέντως επιδίωξαν πολυεπίπεδα την κοινή τους ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΩΣΗ, τα μέλη μας είχαν την ευθυκρισία να ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ και από την ΛΑΣΠΗ και από την εμπλοκή στην ΔΙΑΙΡΕΣΗ του ΤΟΠΟΥ μας με ΕΝΩΤΙΚΗ διάθεση και ΠΑΡΡΗΣΙΑ περισσή ανάλογη με την κρισιμότητα της περίστασης που η ΙΣΤΟΡΙΑ του μέλλοντος χρόνου επιβάλλει. 
Ακόμη και όταν οι ΕΡΙΝΥΕΣ σήμαναν ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ μη ΣΤΗΡΙΞΗΣ εμείς βγήκαμε με ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ … (χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος) για ΕΝΑ ΠΑΡΟΝ ΚΟΙΝΟ κι ένα ΜΕΛΛΟΝ που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.

Η ΚΑΛΠΗ μας ανέδειξε ΝΙΚΗΤΕΣ 
Ολους εμάς που βγήκαμε μπροστά και
 
κονταροχτυπηθήκαμε στα ίσα
 
Χωρίς ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Χωρίς ΧΟΡΗΓΟΥΣ και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ
Δίχως μεγαλόσχημα ΟΝΟΜΑΤΑ και ΤΖΑΚΙΑ
Δίχως στρατιές ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
 
ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
 
Χωρίς εν ενεργεία και εν δυνάμει ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ και λοιπές ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ να «δουλεύουν» για την εκλογή μας.

Και μας καθιστά ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ γιατί με το ΚΙΝΗΜΑ μας αυτό προσδώσαμε έναν διαφορετικό χαρακτήρα στην έννοια του ΕΚΛΕΓΕΙΝ και ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ…

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ δεν είναι για την παράταξή μας γράμματα στη σειρά… ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ μας ΓΡΑΦΗ εντυπωμένη σε αριθμούς.

Μας τίμησαν με την ΨΗΦΟ τους οι ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ μας που ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ομοίως μια διαφορετική ΓΛΩΣΣΑ που

ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΑ «ΚΑΡΕΚΛΕΣ»
ΔΕΝ «ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ»
ΔΕΝ «ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΕΙ»

Και σήμερα με 2 έδρες και αντίστοιχους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ στον ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ που έχουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ «Σ Ο Χ Ο Σ» θα δουλέψουμε ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ για τον τόπο μας και με την δύναμη που μας δώσατε θα είμαστε ΕΔΩ για την μάχη με την καθημερινότητα

Θέλουμε να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ που θα κληθεί προσεχή την ΚΥΡΙΑΚΗ να εκλέξει ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ότι:
Δεν θα συζητήσουμε με καμία ΠΑΡΑΤΑΞΗ «θέσεις» για εμάς.. αλλά μαζί με τις ΕΥΧΕΣ μας για χριστή Διοίκηση σε όποιον ΔΗΜΑΡΧΟ εκλεγεί θα τους δώσουμε τις «ΘΕΣΕΙΣ» του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ για την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΣΟΧΟΥ.

Η καταστατική μας λειτουργία ήταν και παραμένει η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να απαγκιστρωθούμε από το ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ που ταλανίζει την καθημερινότητά μας και μας αφανίζει…

Ότι προεκλογικά ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ μπορείτε ΟΛΟΙ σας στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ να το κάνετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πράξη

Ελάτε να βγάλουμε μια ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για την ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΧΟΥ.

Με ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η επικεφαλής & τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
ΧΡΥΣΑ ΣΑΜΟΥ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium